Buzz

Ο Μάικλ Σάνον μόλις ξεμπρόστιασε τους indie ηθοποιούς που δουλεύουν αμισθί

στα 10

Από το Κάρλοβι Βάρι ο αγαπημένος μας indie ηθοποιός τα είπε έξω από τα δόντια για τους απλήρωτους συναδέλφους του που χαλάνε την πιάτσα....

Ο Μάικλ Σάνον μόλις ξεμπρόστιασε τους indie ηθοποιούς που δουλεύουν αμισθί

O Μάικλ Σάνον, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Τζεφ Νίκολς, ένας ηθοποιός που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κινείται στιβαρά ανάμεσα σε κινηματογραφικά είδη, κι από μικρά indie πρότζεκτς («Tο Καταφύγιο») σε διεθνή εμπορικά blockbusters («Ανθρωπος από Ατσάλι») έχει κάτι να πει για τους ηθοποιούς του ανεξάρτητου σινεμά.

Από το Κάρλοβι Βάρι που βρίσκεται για να παρουσιάσει το «Complete Unknown» του Τζόσουα Μάρστον (όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Ρέιτσελ Βάιζ, Κάθι Μπέιτς και Ντάνι Γκλόβερ), ο Σάνον απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση δημοσιογράφου για το «αν μπορεί κανείς να ζήσει από την τέχνη». «Κοιτάξτε, ακόμα κι εδώ, συνοδεύοντας αυτή την ταινία η κίνησή μας είναι στην ουσία εθελοντική. Η μόνη μας αμοιβή είναι το να μένει κανείς σ' ένα ωραίο, παλιό ξενοδοχείο»

Δείτε κι αυτό: The Queen is Dead κι ο Μάικλ Σάνον τραγουδάει Smiths!

Take Shelter 607

Midnight Special 607

«Οχι, δεν μπορείς να ζήσεις από την τέχνη, όπως καταλαβαίνω ότι το εννοείτε. Αλλά πιστεύω ότι και οι ηθοποιοί ευθυνόμαστε γιατί διαιωνίζουμε συμπεριφορές. Πρέπει να σταματήσουμε να ενθαρρύνουμε αυτές τις καταστάσεις. Αν κάποιος έχει μία ιδέα στο μυαλό του και ένα καλό σενάριο για να γυρίσει την ταινία του, οφείλει να φροντίσει και τους ηθοποιούς του...»

«Και οι ηθοποιοί, ειδικά όσοι παίζουν σε μικρά θέατρα και στο indie σινεμά θα πρέπει να σταματήσουν να δουλεύουν αμισθί. Το κάνουν με καλή πρόθεση αλλά χαλάνε την πιάτσα. Δεν ζητάει κανείς μας εκατομμύρια. Μια σωστή αμοιβή ζητάμε. Εχει ξεφύγει το πράγμα όμως. Κι αν ήμουν μόνος μου ίσως να μην με ένοιαζε. Ομως έχω οικογένεια...»

Μαζί σου, Μάικλ!

Διαβάστε περισσότερα: