Buzz

Και ο Μάικλ Κέιν δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ με τον Γούντι Αλεν

στα 10

Σε συνέντευξή του στη Guardian ο Μάικλ Κέιν, κάτοχος Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Η Χάνα και οι Αδελφές της» του Γούντι Αλεν ενώνεται με όσους ηθοποιούς δήλωσαν ότι δεν θα ξανασυνεργαστούν με τον σκηνοθέτη.

Και ο Μάικλ Κέιν δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ με τον Γούντι Αλεν

«Είμαι μέλος της NSPCC για την προστασία των παιδιών και έχω πολύ ισχυρές απόψεις για την παιδοφιλία. Δεν μπορώ να δεχθώ την κατηγορία, γιατί αγαπούσα τον Γούντι και πέρασα υπέροχα μαζί του. Ημουν εγώ που τον σύστησα στην Μία Φάροου. Δεν μετανιώνω που δούλεψα μαζί του, πράγμα που έκανα σε συνθήκες απόλυτης αθωότητας. Αλλά δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, όχι.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν βρίσκει την «αποκήρυξη» του Γούντι Αλεν «άδικη και θλιβερή»

Hannah and her Sisters 607

Με αυτά τα λόγια, ο Μάικλ Κέιν, που συνεργάστηκε με τον Γούντι Αλεν στο «Η Χάνα και οι Αδελφές του» κερδίζοντας το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των ηθοποιών που καταδικάζουν τον Γούντι Αλεν εξαιτίας των κατηγοριών της θετής του κόρης ότι την κακοποίησε όταν ήταν μικρή, σε μια υπόθεση που έχει λήξει από πλευράς της δικαιοσύνης αλλά παραμένει ανοιχτή από την πλευρά της Ντίλαν Φάροου, η οποία υποστηρίζει πως κανείς δεν την πιστεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμη: Η Ντίλαν Φάροου μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση για τον Γούντι Αλεν

Από την Γκρέτα Γκέργουιγκ μέχρι τη Μίρα Σορβίνο, τον Τίμοθι Σαλαμέ, τον Κόλιν Φερθ και την Ρεμπέκα Χολ, είναι πολλοί όσοι ηθοποιοί έχουν δηλώσει πως δεν θα συνεργάζονταν ξανά ποτέ με τον Γούντι Αλεν.


Διαβάστε ακόμη: