Buzz

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Τρέιλερ για το «The Hangover Part III»

στα 10

Ο Φιλ, ο Αλαν, ο Νταγκ και ο Στου επιστρέφουν στο Λας Βέγκας. Χρειάζεται να γνωρίζετε κάτι περισσότερο;

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Τρέιλερ για το «The Hangover Part III»

Οποια κι αν είναι η γνώμη σου για την άτυπη τριλογία του «The Hangover», πριν από σένα έχει μιλήσει το box-office.

Το πρώτο φιλμ έφτασε περίπου τα 500 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως και έγινε η πιο εμπορική κωμωδία όλων των εποχών στην Αμερική. Το δεύτερο φιλμ κατάφερε να τα ξεπεράσει, ετοιμάζοντας το έδαφος για μια τρίτη ταινία πριν ακόμη το (μέτριο - ας το παραδεχτούμε - σε σχέση με το πρώτο φιλμ) «The Hangover II» βγει στις αίθουσες.

Λίγους μήνες μόνο πριν την έξοδο του στην Αμερική, το τρίτο «Hangover» ανοίγει τα χαρτιά του, όχι φυσικά για να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του σκηνοθέτη του Τοντ Φίλιπς πως στο κλείσιμο της τριλογίας το ύφος θα αλλάξει δραστικά, αλλά για να αποδείξει πως δεν χρειάζονται πολλά για να δημιουργήσεις... πανικό.

2

Ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Αλαν (Ζακ Γαλιφιανιάκης), ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα), και ο Στου (Εντ Χελμς) επιστρέφουν στο Λας Βέγκας - εκεί όπου ξεκίνησαν όλα - για να ξαναμεθύσουν. Ο,τι ακολουθεί στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι μια επανάληψη όλων των προηγουμένων συν μερικοί καινούριοι χαρακτήρες (δεν γίνεται κωμωδία χωρίς τη Μελίσα ΜακΚάρθι), μια νέα φουρνιά ζώων και εντάξει ένα μικρό, ανεπαίσθητο, αλλά ουσιαστικό focus στον πραγματικό σταρ της ταινίας, τον Ζακ Γαλιφιανιάκη. Κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί από καιρό...

Αυτοί που γελούσαν ανέκαθεν με το «Hangover» θα γελάσουν ξανά. Οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν...


Περισσότερο «Hangover»: