Buzz

Μια ιστορία για δύο φίδια, στο νέο τρέιλερ του «The Double»

στα 10

To φιλμ του Ρίτσαρντ Αγιοάντι, μας ενθουσιάζει όλο και περισσότερο με κάθε καινούριο τρέιλερ.

Μια ιστορία για δύο φίδια, στο νέο τρέιλερ του «The Double»

Βασισμένη στη νουβέλα του Φιοντόρ Ντοστογέφσκι «Ο Σωσίας», η δεύτερη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη μετά το «Submarine», αλλάζει ριζικά ύφος και τόνο, για να αφηγηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει καφκικό εφιάλτη την ιστορία ενός γραφειοκράτη που ξαφνικά ανακαλύπτει πως έχει έναν σωσία. Ο οποίος μάλιστα μοιάζει πολύ πιο γοητευτικός κι ενδιαφέρων από τον ίδιο.

Οπως αντιλαμβάνεστε ακόμη κι αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο του Ντοστογιέφσκι, η ιστορία έχει μια μάλλον υπαρξιακή χροιά, αν και στο φιλμ του Αγιoάντι, μοιάζει να παίρνει το ύφος ενός παράδοξου θρίλερ και μιας σκοτεινής κωμωδίας του παραλόγου.

Ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ δείχνει ιδανικός στον ρόλο του άβουλου νεαρού υπαλλήλου, αλλά και του χαρισματικού σωσία του και το καινούριο τρέιλερ, πολύ απλά μας ενθουσιάζει.

Περιμένοντας την έξοδο του φιλμ και στις αίθουσες της Ελλάδας, τους επόμενους μήνες, πάρτε μια ακόμη γεύση που θα σας ανοίξει την όρεξη.

Ελπίζουμε μόνο, όχι τόσο αυτή του ενός από τα δυο φίδια της ιστορίας που θα ακούσετε...

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του φιλμ και απολαύστε το τελικό τρείλερ που συνεχίζει να εξάπτει την φαντασία μας κάνοντας το φιλμ του Αγιoάντι να μοιάζει με κάτι αληθινά παράξενο και ελκυστικό.