Buzz

Μια γεύση από τον «Παράδεισο». Αποκλειστικό clip

στα 10

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας του Παναγιώτη Φαφούτη «Παράδεισος» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πάρτε μια ακόμη γεύση από την ταινία. Στο clip που ακολουθεί η Ολια Λαζαρίδου και ο Θανάσης Βλαβιανός συναντιούνται στον θάλαμο αναμονής του νοσοκομείου Πατρών.

Flix Team
Μια γεύση από τον «Παράδεισο». Αποκλειστικό clip

Ακόμη και οι διάδρομοι ενός νοσοκομείου είναι διαφορετικοί στη διάρκεια του καρναβαλιού. Τραυματισμένοι κλόουν, μεταμφιεσμένοι ασθενείς, αλλά τα μικρά δράματα των πρωταγωνιστών παραμένουν ίδια παρά τις μάσκες, τα πολύχρωμα κοστούμια, την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η Ολια Λαζαρίδου τραγουδίστρια σε ορχήστρα στην διάρκεια των μπαλ μασκέ, περιμένει στον διάδρομο του νοσοκομείου. Ο Θανάσης Βλαβιανός μέλος της μπάντας της, έρχεται να την δει...

Η ταινία ακολουθεί τα μέλη του γκρουπ «Παράδεισος», που μεταμφιεσμένα σε εξωτικά πουλιά, φίδια, μήλα, Αδάμ και Εύες παίρνουν μέρος στο καρναβάλι της πόλης τους, χορεύουν τέκνο ή σάμπα και κάνουν παρέλαση στη βροχή.Η Μαριάνα επιστρέφει ως έκπληξη στο αγόρι της για να μείνουν μαζί για πάντα, ο Νίκος χρησιμοποιεί το καρναβάλι για να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο αφεντικό του, η Ευγενία διστάζει να αποκαλύψει τον έρωτα της για τον αρχηγό του γκρουπ και ο Ηλίας παρακαλάει τη γυναίκα του να γυρίσει πίσω στο σπίτι που εγκατέλειψε...Μέσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς, όλοι διεκδικούν το συναισθηματικό τους Παράδεισο...

Η ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονικης.

Οι προβολές της είναι αύριο Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 23:00 στον κινηματογράφο Ολύμπιον και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 17:30 στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη.

Δείτε ακόμη:

και

Ολα τα νέα για το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης