Buzz

Μην το φοβάστε. Ζωγραφίστε το!

στα 10

Μπορεί το βιβλίο ζωγραφικής του Μελ Ελιοτ να αποσύρθηκε από διάσημο σούπερ μάρκετ της Αμερικής ως πολύ τρομακτικό για τα παιδιά, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να το αποκτήσετε και να αρχίσετε να χρωματίζετε διάσημες σκηνές τρόμου από την ιστορία του σινεμά.

Μην το φοβάστε. Ζωγραφίστε το!

Το νέο βιβλίο ιχνογραφίας της Μελ Ελιοτ στη σειρά «Colour me Good» (θυμηθείτε το αντίστοιχο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ), εμπνευσμένο από διάσημες σκηνές του κινηματογραφικού τρόμου βρέθηκε - κατά λάθος; - να πουλιέται στη βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco.

Μετά από παράπονα γονέων που προφανώς θεώρησαν το εξώφυλλό του, που απεικονίζει τη Τζάνετ Λι λουσμένη στο αίμα από το «Psycho», ακατάλληλο για ανηλίκους, το βιβλίο αποσύρθηκε.

Η ίδια η Μελ Ελιοτ, που δεν γνώριζε πως το βιβλίο της καταχωρήθηκε ως κατάλληλο για παιδιά 5 έως 8 ετών δήλωσε: «Τα βιβλία μου είναι εμπνευσμένα από την ποπ κουλτούρα και απευθύνονται σε ενήλικες που ξέρουν να διασκεδάζουν. Δεν απευθύνονται σε παιδιά.»

Αν είστε λοιπόν ενήλικας που ξέρει να διασκεδάζει με την ποπ κουλτούρα, προκαλέστε τον εαυτό σας και χρωματίστε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές τρόμου στην ιστορία του σινεμά ξεκινώντας από την «Ολέθρια Σχέση» και τη «Λάμψη», διασχίζοντας το «Hellraiser» και τη «Σιωπή των Αμνών» και φτάνοντας μέχρι το «Carrie» και τον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες».

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Διαβάστε ακόμη: