Buzz

Οταν η Μέριλ Στριπ ήθελε να την λένε Πάτι Στριτ

στα 10

Καλεσμένη στο σόου του Γκρέιαμ Νόρτον, η Μέριλ Στριπ αποκάλυψε την προέλευση του ονόματός της και τις απέλπιδες προσπάθειές της να το αλλάξει!

Οταν η Μέριλ Στριπ ήθελε να την λένε Πάτι Στριτ

Συνεχίζοντας την προώθηση του «Suffragette» που μονοπωλεί τα βρετανικά media με την επεισοδιακή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, η Μέριλ Στριπ βρέθηκε στο The Graham Norton Show και μίλησε για το πόσο μισούσε το όνομά της όταν ήταν μικρή.

«Οταν γεννήθηκα έπρεπε να με ονομάσουν Μέρι, γιατί αυτό ήταν το όνομα της μητέρας μου και το όνομα της δικής της μητέρας. Ονόμασα κι εγώ την πρώτη μου κόρη Μέρι γιατί ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια. Οπότε γεννήθηκα με το όνομα Μέρι και Λουίζ, το δεύτερο από την καλύτερη φίλη της μητέρας μου, Λουίζ Μπάκμαν. Αλλά πάντα με φώναζα Μέριλ. Ο πατέρας μου εμπνεύστηκε αυτό το όνομα και του άρεσε πολύ. Εγώ το μισούσα. Ηθελα να με λένε Πάτι ή Κάθι. Αλλά φορούσα γυαλιά, το όνομά μου ήταν Μέριλ και το επώνυμό μου είχε ένα π στο τέλος. Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα τ στο τέλος αντί για π;»

Διαβάστε ακόμη: To Τ Shirt της Μέριλ Στριπ και η οργή στα social media!

Meryl Streep Graham Norton

O Γκρέιαμ Νόρτον την διαβεβαίωσε πως τα πράγματα δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν την έλεγαν «Πάτι Στριτ», αναγκάζοντας την Μέριλ Στριπ να συμφωνήσει.

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή (+ μερικές αποκαλύψεις και για το πραγματικό όνομα της Νικόλ Κίντμαν):


Διαβάστε και δείτε ακόμη: