Buzz

Αυτός είναι ο ρόλος της Μέριλ Στριπ που περιμέναμε;

στα 10

Το ότι συνεχίζει να συλλέγει οσκαρικές υποψηφιότητες και βραβεία στο πέρασμά της, δε σημαίνει κι ότι οι ρόλοι που επιλέγει η Μέριλ Στριπ τελευταία είναι αντάξιοι του ταλέντου της. Η επόμενη επιλογή της, όμως, μοιάζει να υπόσχεται θρίαμβο.

Αυτός είναι ο ρόλος της Μέριλ Στριπ που περιμέναμε;

Ο Τζόναθαν Ντέμι, για πάντα ο σκηνοθέτης «Σιωπή των Αμνών», ετοιμάζει νέα ταινία. Ακόμα καλύτερα: το σενάριο υπογράφει η Ντιάμπλο Κόντι, η σεναριογράφος που, τα τελευταία χρόνια, μάς έχει πείσει, με το οσκαρικό «Juno» και το κατάμαυρο «Young Adult», ότι γνωρίζει καλά πώς να αναπτύσσει τους ωραιότερους γυναικείους ρόλους, δίνοντάς τους βάθος, κυνικό χιούμορ και μια ελαφρώς αυτοκαταστροφική δύναμη. Το κερασάκι στην τούρτα; Πρωταγωνίστρια της νέας, αυτής, ταινίας θα είναι η Μέριλ Στριπ, που μετά την τελευταία της Υποψηφιότητα για Οσκαρ για τον «Αύγουστο», έχει, φυσικά, τέσσερις ακόμα ταινίες στα σκαριά: το «The Homesman», σε σκηνοθεσία του Τόμι Λι Τζόουνς, το «The Giver» του Φίλιπ Νόις (δείτε το τρέιλερ), το «Into the Woods» του Ρομπ Μάρσαλ με τον Τζόνι Ντεπ και το «Suffragette», όπου υποδύεται την πρωτο-φεμινίστρια, Εμιλι Πάνκχερστ.

Η νέα ταινία του Τζόναθαν Ντέμι και της Ντιάμπλο Κόντι λέγεται «Ricky and the Flash» και η Μέριλ Στριπ θα υποδυθεί μια γυναίκα που εγκατέλειψε την οικογένειά της όταν ήταν νέα, για ν’ αναζητήσει τη διασημότητα ως ροκ σταρ. Δεκαετίες αργότερα, αποφασίζει να ξαναγίνει μητέρα, προσεγγίζοντας τα παιδιά της, το ένα από τα οποία βρίσκεται στην επώδυνη διαδικασία του διαζυγίου. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι ο Μαρκ Πλατ, με την υπογραφή του στο «Rachel Getting Married» του Τζόναθαν Ντέμι και ο Μέισον Νόβικ, παραγωγός του «500 Days of Summer». Την ταινία, προς το παρόν, διεκδικούν και το στούντιο της Universal και η Fox 2000.

Διαβάστε ακόμα: