Buzz

«Είμαι η πιο υπερεκτιμημένη ηθοποιός»: Η Μέριλ Στριπ ρίχνει ακόμα μια φορά το γάντι στον Ντόναλντ Τραμπ!

στα 10

Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ηθοποιός έβγαλε έναν παθιασμένο λόγο για το δικαίωμα στην ελευθερία και τους κινδύνους που κρύβει η διακυβέρνηση Τραμπ.

«Είμαι η πιο υπερεκτιμημένη ηθοποιός»: Η Μέριλ Στριπ ρίχνει ακόμα μια φορά το γάντι στον Ντόναλντ Τραμπ!

«Αν νομίζετε ότι ο κόσμος εξαγριώθηκε όταν νόμιζε ότι η κυβέρνηση θα τους έπαιρνε τα όπλα, περιμένετε να δείτε τι θα γίνει όταν θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να μας πάρουν την ευτυχία μας».

Χτες το βράδυ, καλεσμένη σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού Human Rights Campaign υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου και παρέλαβε το βραβείο Σύμμαχος για την Ισότητα, η Μέριλ Στριπ έδωσε ακόμα μια παθιασμένη ομιλία που έκανε το κοινό να σηκωθεί και να χειροκροτεί όρθιο για δύο ολόκληρα λεπτά.

Διαβάστε ακόμη: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι (μερικές φορές) η Γαλλίδα Μέριλ Στριπ

Meryl Streep 607

Εμφανώς συγκινημένη, η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους κινδύνους που κρύβει η διακυβέρνηση του Προέδρου Τραμπ για τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBTQ κοινότητας.

«Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω στις παλιές κακές μέρες της άγνοιας και της καταπίεσης και του να κρύβουμε το ποιοι είμαστε. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που έχουν πεθάνει για τα δικαιώματά μας και που πέθαναν πριν καν αποκτήσουν τα δικά τους».

Και φυσικά για ακόμα μια φορά καταφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας ωστόσο ότι υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο του χρωστούν ευγνωμοσύνη: «Αν επιζήσουμε από αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Αν το καταστροφικό ένστικτο για εκδίκηση δεν μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα, θα έχουμε πολλούς λόγους για να ευχαριστήσουμε τον τωρινό ηγέτη μας. Θα μας έχει αφυπνίσει σχετικά με το πόσο εύθραυστη είναι η ελευθερία».

Και φυσικά, στο δείπνο που ακολούθησε, δεν παρέλειψε να απαντήσει στο διαβόητο σχόλιο του Τραμπ στο twitter, που τη χαρακτήρισε «υπερεκτιμένη ηθοποιό» αντιδρώντας στον οργισμένο ευχαριστήριο λόγο της κατά τη διάρκεια της βράβευσής της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

«Είμαι η πιο υπερεκτιμημένη και η πιο υπερ-βραβευμένη και αυτή τη στιγμή –αυτή τη στιγμή– η πιο υπερ-κατσαδιασμένη ηθοποιός της γενιάς μου».

Διαβάστε ακόμη