Buzz

Κι όμως: υπάρχει μία ερμηνεία της που η Μέριλ Στριπ δεν αντέχει να βλέπει (και δεν μπορείτε να μαντέψετε ποια)

στα 10

Καλεσμένη του Γκράχαμ Νόρτον προχθές το βράδυ η μεγάλη κυρία του σινεμά αποκάλυψε μία ερμηνεία της που θεωρεί εντελώς άγουρη κι επιφανειακή. Δείτε το βίντεο!

Κι όμως: υπάρχει μία ερμηνεία της που η Μέριλ Στριπ δεν αντέχει να βλέπει (και δεν μπορείτε να μαντέψετε ποια)

Είχαμε συναντήσει την Πρώτη Κυρία του σινεμά, την καλύτερη ηθοποιό του κόσμου πριν από λίγα χρόνια (το 2009 στο Παρίσι για το «Τζούλι και Τζούλια»). Τότε είχαμε τολμήσει κι εμείς αυτή την ερώτηση, γιατί οι τελειομανείς καλλιτέχνες πρέπει να κουβαλούν αυτό το βάσανο: Εμείς όταν κοιτάμε τις ερμηνείες της, βλέπουμε την καλύτερη εν ζωή ηθοποιό. Εκείνη, βλέπει μόνο τα λάθη της; Και τότε μας είχε απαντήσει: «Ω, συνέχεια! Γνωρίζω πολύ καλά τα ελαττώματά μου και είναι τα μόνα που βλέπω όταν βλέπω τις ταινίες μου. Φυσικά, μην περιμένετε να σας τα πω. Αν το κάνω, θα αρχίσετε να τα βλέπετε κι εσείς… » Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: To Flix συναντά την Μέριλ Στριπ

Θυμηθείτε επίσης: Berlinale 2016: To Flix στο Master Class της Μέριλ Στριπ

Meryl Streep Graham Norton Show 607

Προχθές το βράδυ, καλεσμένη μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Χιου Γκραντ στο late night talk show του Γκράχαμ Νόρτον στο Λονδίνο για να διαφημίσουν την νέα ταινία του Στίβεν Φρίαρς με τίτλο «Florence Foster Jenkins», η Μέριλ Στριπ αποφάσισε να απαντήσει. Μίλησε για την ερμηνεία που τη βασανίζει ακόμα. Για το ρόλο που μπέρδεψε τη συναισθηματική νοημοσύνη της και, κατά τη γνώμη της, δεν τον απέδωσε σωστά. Ακούει το λάθος - στην ομιλία, στο ρυθμό. Βλέπει μια άγουρη, επιδερμική ερμηνεία.

Για ποιον μιλάει;

Σας αφήνουμε να μαντέψετε. Οταν είστε έτοιμοι, πατήστε το play:


Δείτε κι άλλα αποσπάσματα από την εκπομπή:


Διαβάστε επίσης: