Buzz

Ο Μελ Γκίμπσον ετοιμάζει remake της «Aγριας Συμμορίας»

στα 10

To remake του θρυλικού γουέστερν του Σαμ Πέκινπα «The Wild Bunch» (1969) θα είναι το επόμενο πρότζεκτ του Μελ Γκίμπσον.

Ο Μελ Γκίμπσον ετοιμάζει remake της «Aγριας Συμμορίας»

Μετά από μία σειρά από αληθινές ιστορίες (ο «Αντιρρησίας Συνείδησης» τον έβαλε ξανά στην οσκαρική κούρσα και τώρα περιμένουμε να ξεκινήσει την παραγωγή και του «Destroyer»), ο Μελ Γκίμπσον αποφάσισε ότι το επόμενο πρότζεκτ του θα είναι μία man-to-man μονομαχία με τα κλασικά.

Γιατί ποιος τολμά να τα βάλει με τον Σαμ Πέκινπα και τη θρυλική «Αγρια Συμμορία» του;

Κι όμως, σύμφωνα με το Variety, το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως στον Γκίμπσον για γράψει το σενάριο (μαζί με τον Μπράιαν Μπάγκμπι), να σκηνοθετήσει και να αναλάβει και την παραγωγή του πρότζεκτ.

mel gibson 607 1

Κανείς δεν ξέρει αν ο Γκίμπσον σκοπεύει να κάνει ένα πιστό remake της ταινίας του Πέκινπα, ένα αιματοβαμμένο γουέστερν που ακολουθεί μία ομάδα μεσήλικων παρανόμων της Αγριας Δύσης στο τελευταίο τους κόλπο και στο δικό τους τέλος. Και κανείς δεν έχει αναφέρει κανένα όνομα που θα μπορούσε να συμμετέχει στο καινούργιο καστ (και να πάρει τη σκυτάλη από τους Γουίλιαμ Χόλντεν, Ερνεστ Μποργκνάιν, Ρόμπερτ Ράιαν, Εντμοντ Ο' Μπράιαν, Γουόρεν Οατς, Τζέιμι Σάντσεζ και Μπεν Τζόνσον). Κάτι μάς λέει ότι ο Γκίμπσον δε θα αντισταθεί στην ιδέα να αναλάβει έναν ρόλο και να βρεθεί και μπροστά από την κάμερα.

wild bunch 607 Η αυθεντική «Αγρια Συμμορία» του Σαμ Πέκινπα

Αυτό που θυμόμαστε πάντως είναι ότι και ο Τόνι Σκοτ είχε δηλώσει ότι ήθελε να κάνει το remake της «Αγριας Συμμορίας», πριν 7 χρόνια (λίγο πριν τον ξαφνικό θάνατό του). Ισως αυτό το πρότζεκτ να ανήκε από τότε στην Warner Brothers και το στούντιο να έψαχνε σκηνοθέτη να το αναλάβει.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα: