Buzz

Οταν ο Μελ Γκίμπσον δεν κρατά το στόμα του κλειστό (με θαυμάσια αποτελέσματα!)

στα 10

Σα χειροβομβίδα με τακτικές εκρήξεις: ο Μελ Γκίμπσον λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι και, συχνά, έχει και δίκιο.

Οταν ο Μελ Γκίμπσον δεν κρατά το στόμα του κλειστό (με θαυμάσια αποτελέσματα!)

Ο Μελ Γκίμπσον, με δεκάδες, πια, σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του, βρίσκεται σε (ξανά) άνοδο. Ο δεύτερος ρόλος του στο «Blood Brother», που λανσαρίστηκε στο Φεστιβάλ Καννών, πήρε μόνο θετικά σχόλια. Το δικό του φιλμ, το «Hacksaw Ridge» (δείτε εδώ το τρέιλερ), έκανε, μόλις, την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας και η υποδοχή του σκηνοθέτη/ηθοποιού και της ταινίας ήταν ένα 10λεπτο χειροκρότημα από μια όρθια αίθουσα. Αρα όλα πηγαίνουν καλά. Ολα; Μα και βέβαια όχι...

Διαβάστε ακόμη: Ο Μελ Γκίμπσον επιβιώνει στο Χόλιγουντ, αποθεώνεται στη Βενετία

Mel Gibson Venice

Σε συνέντευξη που έδωσε χτες στο Deadline, ο ασυγκράτητος Αυστραλός τα έβαλε με το Χόλιγουντ χωρίς επιφυλάξεις: «Κοιτάζω τα στούντιο και ξύνω το κεφάλι μου με απορία. Με μπερδεύουν. Σκορπίζουν τόσα χρήματα, αλλά βέβαια αν έκανα κι εγώ ένα απ' αυτά τα πράγματα με τις πράσινες οθόνες μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά το θέμα. Δεν ξέρω. Ισως και να κοστίζουν πράγματι τόσο πολύ. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι ταινίες που θα μπορούσαν να γίνουν με λιγότερα χρήματα. Οταν ξοδεύεις απίστευτα ποσά, 180 εκατομμύρια δολάρια και παραπάνω, δεν ξέρω πώς καταφέρνεις να έχεις και κέρδος, όταν τα μισά τα παίρνει ο έφορος και τ' άλλα μισά οι αιθουσάρχες. Πόσα ξόδεψαν για το "Batman v Superman", απ' αυτά που δηλώνουν; Κι είναι μια σκατούλα (a piece of shit)!»

Δείτε ακόμη: Το Φεστιβάλ Βενετίας με τον φακό του Vanity Fair

Mel Gibson Venice

Και να πούμε ότι έχει κι άδικο; Αν, από την άλλη, παρά την αθυροστομία του, ένα από τα μεγάλα στούντιο του ζητούσε να συμμετάσχει σε κάποια από τις μεγάλες κομιξικές παραγωγές, τι θα έκανε ο Μελ, ο οποίος μάλιστα απέριψε το ρόλο του Οντιν στο «Thor»; «Δε μ' ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους αληθινούς υπερήρωες και τους υπερήρωες των κόμικ; Οι αληθινοί υπερήρωες δε φορούσαν ελαστικές φόρμες. Οπότε, δεν ξέρω. Φαίνεται ότι το ελαστικό ύφασμα κοστίζει πολύ.» Σύμφωνοι, ο Μελ Γκίμπσον είναι ένας ημι-κατεστραμμένος από τον αλκοολισμό, ρατσιστής, αντισημίτης πάλαι ποτέ πανέμορφος άντρας και θαυμάσιος ηθοποιός που άφησε την καριέρα του να την πάρει το ποτάμι. Από την άλλη, καμιά φορά τα λέει κι ωραία!

Διαβάστε ακόμη: Ο Χριστός ξανασταυρώνεται - Ο Μελ Γκίμπσον ετοιμάζει σίκουελ στα «Πάθη του Χριστού»