Buzz

Αγνό, άγριο ξύλο. Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στο «Mechanic: Resurrection»

στα 10

Και θεαματικά stunts, κι εκρήξεις και λίγο ξύλο ακόμη.

Αγνό, άγριο ξύλο. Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στο «Mechanic: Resurrection»

Μπορεί το ριμέικ του «The Mechanic» του Μάικλ Γουίνερ, που υπέγραψε ο Σάιμον Γουέστ με τον Τζέισον Στέιθαμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, να μην άλλαξε τον ρου της ιστορίας στο σινεμά της δράσης, αλλά υπήρξε ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα της απολαυστικά βίαιης φιλμογραφίας του πρωταγωνιστή της.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως υπάρχει κάτι σχεδόν συγκινητικό στην εργατικότητα του Τζέισον και στη βουβή παραδοχή του πως είναι ΟΚ με τη θέση του ως πρωταγωνιστή μιας σειράς από ταινίες που δεν είναι ακριβώς Β-movies μα που δεν θα γίνουν ποτέ αληθινά Α -list.

Δείτε ακόμη: Τζέισον Στέιθαμ εναντίον τεράστιου, προϊστορικού καρχαρία; Σημειώστε 1

mecha

Είναι επίσης πάντα απολαυστικός ο τρόπος που ακόμη κι αν παίρνει τους ρόλους του στα σοβαρά μοιάζει να αντιλαμβάνεται και υποδόρια να ειρωνεύεται την τόσο macho εικόνα των ηρώων που καλείται να υποδυθεί.

Και κάπως έτσι, οι ταινίες του κατορθώνουν σχεδόν πάντα (εκτός απ΄ όταν είναι αληθινά κακές) να αποτελούν λιγότερο ή περισσότερο ένοχες απολαύσεις για τις στιγμές που οι απαιτήσεις σου από ένα φιλμ δεν είναι πολύ μεγαλύτερες από τη συνοδεία ενός γεμάτου μπολ με ποπ κορν.

Κι αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ του «Mechanic: Resurrection», στο οποίο ο Τζέισον καλείται να σκοτώσει μια σειρά από στόχους σε 36 ώρες για να σώσει την καλή του που έχει πέσει θύμα απαγωγής, το ποπ κορν θα κατέβει με εξαιρετική ευκολία.

Το φιλμ, σκηνοθετημένο από τον Ντένις Γκάνσελ (του «The Wave»), φτάνει στις αίθουσες της Αμερικής στα τέλη Αυγούστου και το πρώτο τρέιλερ περιέχει όσες σκηνές σε γιοτ χρειάζονται για να το κάνουν καλοκαιρινό.

Γιοτ που εκρήγνυνται, αν δεν το καταλάβατε...

mechanic resurrection poster 607

Δείτε το πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: