Buzz

Η σκοτεινή ιδιοφυία του Αλεξάντερ ΜακΚουίν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ του «McQueen»

στα 10

Δείτε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που ξετυλίγει τη ζωή του χαρισματικού κι αδικοχαμένου σχεδιαστή μόδας.

Η σκοτεινή ιδιοφυία του Αλεξάντερ ΜακΚουίν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ του «McQueen»

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που γνώρισε η μόδα μέσα στις προηγούμενες δύο δεκαετίες, ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν έγινε διάσημος για τα εμπνευσμένα όσο και προκλητικά σχέδιά του, τις συναρπαστικές, θεατρικής ατμόσφαιρας πασαρέλες του, την ιλιγγιώδη άνοδό του στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και για το τραγικό τέλος του, όταν τερμάτισε τη ζωή του, το 2010, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Ο Βρετανός σχεδιαστής, που έγινε επικεφαλής του οίκου Givenchy σε ηλικία μόλις 27 ετών και γρήγορα απέκτησε τη δική του φίρμα με την οποία προκάλεσε μια μικρή επανάσταση στο χώρο της μόδας, έχει τώρα -δικαιωματικά- και το δικό του ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Ιαν Μπονότε και Πίτερ Ετετζούι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζακ Ο' Κόνελ θα είναι ο «κινηματογραφικός» Αλεξάντερ ΜακΚουίν

McQueen 607

Το «McQueen» έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, όπου απέσπασε εξαιρετικά θετικές κριτικές, κι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις αμερικανικές και βρετανικές αίθουσες.

Να θυμίσουμε ότι ο Αντριου Χέι (του «Weekend» και του «45 Χρόνια») επρόκειτο να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για τον Αλεξάντερ ΜακΚουίν, με ιδανικό πρωταγωνιστή τον Τζακ Ο' Κόνελ, η αλήθεια είναι όμως ότι τίποτα νεότερο δεν έχει κυκλοφορήσει για το εν λόγω πρότζεκτ.

Προς το παρόν, δείτε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

McQueen 607