Buzz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ έρχεται… τρέχοντας

στα 10

Μπορεί να μη χρειαστεί να χάσει πάλι δεκάδες κιλά, αλλά στο «Born to Run» ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ θα δείξει αν είναι πιο γρήγορος απ' τον άνεμο.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ έρχεται… τρέχοντας

Το γεγονός ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ απέδειξε (ξανά) τα τελευταία χρόνια ότι έχει κάτι περισσότερο από τέλειους κοιλιακούς και σμιλεμένες πλάτες, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην τα ξαναδούμε ποτέ κι αυτά. Στην επόμενη ταινία του, ο ηθοποιός θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει όλα του τα ταλέντα, σωματικά και υποκριτικά!

Το φιλμ λέγεται «Born to Run» και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Κρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ. Εκεί, ο συγγραφέας περιγράφει πώς ένα ως τότε πολυβραβευμένος δημοσιογράφος κι ερασιτέχνης δρομέας, ταξίδεψε ως το απομονωμένο κι επικίνδυνο Φαράγγι Κόπερ του Μεξικού, για ν’ ανακαλύψει πώς η γαλήνια φυλή των Ινδιάνων Ταραχουμάρα καλλιέργησε την ικανότητα να τρέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς τραυματισμούς και χωρίς διαλείμματα για ξεκούραση.

μάθιου μακκόναχεϊ 607 Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σε φωτογράφηση για το GQ Νοεμβρίου

Ο αφηγητής ακολουθεί τους Ταραχουμάρα στις διαδρομές τους και μαθαίνει τα μυστικά τους, μεταφέροντας τους αναγνώστες από τα επιστημονικά εργαστήρια του Χάρβαρντ στις ηλιοκαμένες πεδιάδες και τις παγωμένες κορυφές της Βόρειας Αμερικής, όπου όλο και περισσότεροι δρομείς μεγάλων αντοχών πιέζουν τις δυνατότητές τους πέρα από τα όρια, για ν’ ανταπεξέλθουν σ’ έναν αγώνα με αντίπαλους άντρες της φυλής. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Μάθιου Μάικλ Κάρναχαν, του «World War Z», ο οποίος εξασκήθηκε στη διασκευή και με το «Snowman» του Τζο Νέσμπο που περιμένουμε το 2016.

Μπορεί ο ΜακΚόναχεϊ να μη χρειαστεί ξανά, όπως για το «Dallas Buyers Club», να μπει σε εξαντλητική δίαιτα, αλλά ένα work out θα το κάνει. Νωρίτερα, ωστόσο απ' αυτό, ανυπομονούμε να τον δούμε σε κάτι πιο... υπαρξιακό, στο «The Sea of Trees» του Γκας Βαν Σαντ.

Διαβάστε ακόμη: