Buzz

To «Masters of the Universe» φαίνεται πως βρήκε τον He-Man του

στα 10

Και αυτόν στο πρόσωπο του Νόα Σεντινέο, που κάποιοι έχουν παρομοιάσει ως τον νεαρό Μαρκ Ράφαλο - γιατί υπάρχει ήδη τέτοιος.

To «Masters of the Universe» φαίνεται πως βρήκε τον He-Man του

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όσων μεγάλωσαν την δεκαετία του ’80, είναι σίγουρα και το «He-Man and the Masters of the Universe», το οποίο ακολουθούσε τις περιπέτειες του πρίγκιπα Ανταμ της Ετέρνια ο οποίος ανακαλύπτει πως μπορεί να μεταμορφωθεί στον He-Man μέσω του σπαθιού του και να πολεμήσει τον κακό Σκέλετορ. Και σίγουρα ένας από τους χειρότερους εφιάλτες τους ήταν και η ταινία του 1987 του Γκάρι Γκοντάρ βασισμένη στην αγαπημένη τους σειρά με πρωταγωνιστή τον Ντολφ Λούντργκρεν στον ομώνυμο ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2019

he-man 607

Από τότε το Χόλιγουντ προσπαθεί να αναγεννήσει το συγκεκριμένο franchise και ταυτόχρονα να εξιλεώσει όλες εκείνες τις παιδικές ψυχές που τραυματίστηκαν βλέποντας την προηγούμενη ταινία. Οι φήμες για μια νέα ταινία των «Masters of the Universe» ακούγονταν ήδη από το 2007, με μάλιστα τον Τζον Γου στη σκηνοθεσία. Χρειάστηκε τελικά να περάσουν πάνω από 30 χρόνια για να δούμε μια νέα ταινία με τον He-Man να ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη, με τους Ααρον και Ανταμ Νι να αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία και σε σενάριο δικό τους και των Ματ Χόλογουεϊ και Αρτ Μάρκουμ του «Iron Man».

Το μόνο που έλειπε ήταν να βρουν τον πρωταγωνιστή τους. Και από ό,τι φαίνεται αυτός τους ήρθε στο πρόσωπο του Νόα Σεντινέο, γνωστού από την ταινία του Netflix «To All the Boys I’ve Loved Before». Ο Σεντινέο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να πάρει τον ρόλο, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή είναι πρόθυμη. Κάποιοι τον έχουν παρομοιάσει ως τον νεαρό Μαρκ Ράφαλο, για το οποό ο ίδιος ο Ράφαλο δήλωσε, «μακάρι να ήμουν τόσο όμορφος».


Η ταινία, τα τελευταία αυτά χρόνια, έχει περάσει από χίλια κύματα με αρκετά ονόματα να ακούγονταν για την σκηνοθεσία της, όπως οι Αντρέ Μουσιέτι, Κερκ ΝτεΜίκο, Ράιαν Τζόνσον, Κρις Μίλερ, McG, Φιλ Λορντ και άλλοι. Το 2017 ο Ντέιβιντ Γκόγιερ ήταν να γράψει το σενάριό της και να την σκηνοθετήσει αλλά τελικά αποχώρησε. Μέχρι στιγμής κανένα άλλο όνομα δεν έχει προστεθεί στο καστ, ενώ φαίνεται πως τα γυρίσματα του νέου «Masters of the Universe» θα αρχίσουν φέτος τον Ιούλιο.

Διαβάστε ακόμα: Τα πρώτα ονόματα για το καστ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα δείχνουν ωραία σε imax