Buzz

Τελικά ποιοι θα κερδίσουν στην απόλυτη αναμέτρηση: οι υπερήρωες της Marvel ή των DC Comics;

στα 10

Ενα επικό trailer φτιαγμένο από φανατικούς θαυμαστές της Marvel και των DC Comics βάζει αντιμέτωπους τους αντίστοιχους υπερήρωες, προσπαθώντας να απαντήσει στο αώνιο ερώτημα: ποιος είναι ο πιο δυνατός; Δείτε το!

Τελικά ποιοι θα κερδίσουν στην απόλυτη αναμέτρηση: οι υπερήρωες της Marvel ή των DC Comics;

Ουάου. Τι ταινία θα ήταν αυτή που θα συγκέντρωνε όλους τους υπερήρωες και των δύο εμβληματικών κόμικ υπογραφών: και της Marvel και των DC Comics. Δυστυχώς δεν θα δούμε κάτι τέτοιο σύντομα στον κινηματογράφο της γειτονιάς μας, αυτό όμως δε σταμάτησε δύο youtube users και φανατικούς του είδους να φτιάξουν το trailer μίας τέτοιας ταινίας που θα έβαζε τους αγαπημένους μας υπερήρωες αντιμέτωπους στην απόλυτη αναμέτρηση.

Αυτό το 3λεπτο βίντεο είναι στην ουσία ένα νέο, εμπνευσμένο μοντάζ των superheroes action movies των τελευταίων χρόνων - κλέβει από τους «Avengers», το «Man of Steel», τα δύο «Amazing Spider-Man», τη σειρά ταινιών των « X-Men», από τηλεοπτικές σειρές («Arrow», «The Flash»), καθώς επίσης και από video games.

Δείτε το και συνεχίστε να κάνετε όνειρα: ίσως το επόμενο βήμα στην μεγάλη οθόνη να είνα το face off όλων των υπερηρώων μαζί, σ' ένα νέο, από κοινού franchse. Αλλωστε, πίσω στο 1996, είχαν κυκλοφορήσε 4 τόμοι κόμικ με τίτλο DC Versus Marvel, με ακρβώς αυτό το θέμα. Κάποιος θα βρεθεί να το προτείνει στα μεγάλα στούντιο που κυνηγούν τα franchise.

.

Δείτε ακόμα: