Buzz

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel κλείνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει με μια φωτογραφία

στα 10

Ενα κινηματογραφικό reunion που θα ήθελες να ήσουν εκεί. Αυτή είναι η τάξη της πρώτης δεκαετίας του MCU.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel κλείνει τα 10 του χρόνια και το γιορτάζει με μια φωτογραφία

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία του «Iron Man» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη του Marvel Cinematic Universe (MCU). Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια το MCU, μέσα από δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, κατάφερε να εδραιωθεί ως το καλύτερο και ίσως το πιο ολοκληρωμένο κινηματογραφικό σύμπαν με σούπερ ήρωες, και κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Διαβάστε ακόμα: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Με το επερχόμενο «Avengers: O Πόλεμος της Αιωνιότητας» να αποτελεί και ένα τέλος εποχής για το MCU, η Marvel αποφάσισε να το γιορτάσει με μια μεγάλη αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και όσους δούλεψαν σε μια από τις ταινίες της, η οποία τραβήχτηκε, μυστικά, στις 7 Οκτωβρίου πέρσι στην Ατλάντα.

Ολοι τους ήταν εκεί. Από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον Κρις Χέμσγουορθ, τον Σταν Λι, την Γκουίνεθ Πάλτροου, τον Κρις Εβανς, τον Τομ Χίντλστον, την Σκάρλετ Τζοχάνσον, και τον Τζος Γουίντον μέχρι και τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο σύμπαν αυτό όπως τον Tζάντγουικ Μπόσμαν, την Κάρεν Γκίλαν, τον Κρις Πρατ, τον Τομ Χόλαντ και τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

H τάξη των 10 πρώτων χρόνων του MCU είναι εδώ.


Μπόνους και οι φωτογραφίες από το reunion του σκηνοθέτη των ταινιών «Gurdians of the Galaxy», Τζέιμς Γκαν, τις οποίες ανέβασε στο twitter.

mcu 10th anniversary 607

Δείτε και διαβάστε ακόμα: