Buzz

O Μάρτιν Σιν μιλάει για την αποκάλυψη του γιου του, Τσάρλι Σιν πως είναι φορέας του AIDS

στα 10

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του Τσάρλι Σιν πως είναι φορέας του AIDS, o Μάρτιν Σιν χειροκροτά συγκινημένος το θάρρος του γιου του.

O Μάρτιν Σιν μιλάει για την αποκάλυψη του γιου του, Τσάρλι Σιν πως είναι φορέας του AIDS

Ηταν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου το πρωί - ώρα Αμερικής - όταν ο Τσάρλι Σιν μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Today του NBC ομολόγησε πως είναι οροθετικός, στην αποκάλυψη που έγινε το απόλυτο show biz trending topic των ημερών.

Διαβάστε αναλυτικά: Η μεγαλύτερη ημέρα στη ζωή και την καριέρα του Τσάρλι Σιν

Με το θόρυβο να μην έχει καταλαγιάσει και με τις αναλύσεις γύρω από την πράξη του Τσάρλι Σιν να πληθαίνουν, ο πατέρας του, Μάρτιν Σιν - ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές υπέρ του αγώνα κατά του AIDS - μίλησε στο People φανερά συγκινημένος για τον γιο του:

«Ηταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του. Το σκεφτόταν εδώ και μήνες και όλοι τον ενθαρρύναμε να το κάνει. Αλλά πάντοτε έκανε πίσω γιατί φοβόταν πως θα ήταν σαν να πηγαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα, φαντάζομαι. Δεν το γνωρίζαμε κι εμείς ότι θα το κάνει, μέχρι το πρωινό που το αποφάσισε. Τον είδαμε το Σάββατο το πρωί, εγώ και η γυναίκα μου, για να σιγουρευτεί ότι τον υποστηρίζουμε και αν ήθελε να τον συνοδεύσω στην εκπομπή. Αποφάσισε ότι αυτό ήταν προσωπική του υπόθεση και ότι θα πήγαινε μόνος. Οταν κάποιος έρχεται σε τέτοια συνειδητοποίηση και αποκαλύπτει το μυστικά του - που όλοι έχουμε - δημόσια, είναι μια μεγάλη στιγμή ανακούφισης. Είναι ένα θαύμα. Το πρωί καθώς τον έβλεπα μόνος να αποκαλυπτει το πιο βαθυ σκοτεινό μυστικό του, δεν πίστευα τα επίπεδα του θάρρους που έβλεπα μπροστά μου. Και ναι ήταν ο γιος μου. Αυτή η μέρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής του Τσάρλι ως ελεύθερου ανθρώπου».

Martin Sheen Charlie Sheen