Buzz

Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί ακόμα ένα Οργισμένο Είδωλο

στα 10

Ο Μάρτιν Σκορσέζε θα υπογράψει την άτιτλη μέχρι στιγμής κινηματογραφική βιογραφία του Μάικ Τάισον - του πιο διαβόητου πυγμάχου της σύγχρονης ιστορίας. Το επιβεβαίωσε ο πρωταγωνιστής, Τζέιμι Φοξ.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί ακόμα ένα Οργισμένο Είδωλο

Από τον Ιούλιο το γνωρίζουμε: ο Τζέιμι Φοξ ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Μάικ Τάισον, έναν από τους γνωστότερους και πιο σύνθετους -ως προς τη φυσιογνωμία και τη φήμη τους- σύγχρονους αθλητές, σε μια κινηματογραφική βιογραφία που έγραψε ο σεναριογράφος Τέρενς Γουίντερ. Ο Φοξ δεν είναι πρωτάρης στα biopics (κέρδισε το Οσκαρ του ως Ρέι Τσαρλς στο «Ray») ούτε στο κινηματογραφικό σύμπαν του μποξ (θα τον θυμάστε ως βοηθό Ντρου «Μπαντίνι» Μπράουν για τον Κάσιους Κλέι του Γουιλ Σμιθ στο «Ali»). Σίγουρα όμως, η αναμέτρηση με τον διαβόητο Τάισον θα πρέπει να φαντάζει με γροθιά στο σαγόνι.

Να όμως που τα σημερινά νέα θα πρέπει να τον καθησυχάζουν, καθώς τον τοποθετούν τουλάχιστον σε ικανά σκηνοθετικά χέρια. Ο Μάρτιν Σκορσέζε αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πρότζεκτ - σύμφωνα με μία ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος ο Φοξ.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Τζέιμι Φοξ τα βάζει με τον Μάικ Τάισον

Untitled Mike Tyson Movie 607

«Σήμερα πήγαμε στην Paramount με τον Μάικ Τάισον, καθώς πρόκειται να γυρίσω την ιστορία του. Ακούστε: να είναι κανείς στο ίδιο δωμάτιο με τον Τάισον και να κάνει ακρόαση ως Μάικ Τάισον, είναι εμπειρία. Το να έχεις και τον Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος θα σκηνοθετήσει, απέναντί σου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία για το μποξ που κάνει ο Σκορσέζε μετά το "Οργισμένο Είδωλο"...»

Φαίνεται πως ο σεναριογράφος του «Λύκου της Wall Street», Τέρενς Γουίντερ, έφερε μαζί του στο πρότζεκτ το μεγάλο πυροβολικό! Ανυπομονούμε για την επίσημη ανακοίνωση, καθώς το πρόγραμμα του Σκορσέζε μοιάζει διπλοκλεισμένο για τα επόμενα... χρόνια!

Διαβάστε περισσότερα: