Buzz

Βρείτε τον Μάρτι! Ενα βίντεο συγκεντρώνει όλες τις cameo εμφανίσεις του Σκορσέζε στις ταινίες του

στα 10

Στην παράδοση του Χίτσκοκ, ο Σκορσέζε έκανε πολλές φορές μικρά ή μεγαλύτερα περάσματα μπροστά από την κάμερα, και χάρη σε ένα νέο βίντεο έχουμε όλες τις αποδείξεις.

Βρείτε τον Μάρτι! Ενα βίντεο συγκεντρώνει όλες τις cameo εμφανίσεις του Σκορσέζε στις ταινίες του

Μπορεί να μην φτάνει τον Αλφρεντ Χίτσκοκ, του οποίου οι cameo εμφανίσεις ως κομπάρσου αποτέλεσαν σταδιακά σχεδόν απαραίτητο στοιχείο κάθε ταινίας του και έχουν λάβει πλέον θρυλικές διαστάσεις, ωστόσο ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει κάνει κι αυτός ουκ ολίγες φορές μικρά ή μεγαλύτερα περάσματα στις δικές του ταινίες, κάποια σε ομιλούντες ρόλους και κάποια άλλα τόσο σύντομα και φευγαλέα που εύκολα θα μπορούσε κανείς να μην τα προσέξει καν.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος περίμενε ότι θα δούμε τον επόμενο Σκορσέζε, το «The Irishman», στο Netflix

Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται φυσικά στο «Hugo», όπου η παρουσία του ήταν αρκετά αισθητή, ωστόσο ο Αμερικανός σκηνοθέτης έχει περάσει πολλές ακόμα αρκετές φορές μπροστά από την κάμερα ή έχει δανείσει τη φωνή του σε αόρατους χαρακτήρες, σε ταινίες όπως ο «Ταξιτζής», το «Χρώμα του Χρήματος», το «Μετά τα Μεσάνυχτα», οι «Κακόφημοι Δρόμοι», οι «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», ο «Λύκος της Wall Street» κ.α.

Πρόσφατα, μάλιστα, ένας χρήστης του twitter ανακάλυψε έναν σχεδόν αγνώριστο Σκορσέζε και στην πρόσφατη «Σιωπή», κάπου στο φόντο, προς το τέλος της ταινίας.


Για όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις του Σκορσέζε, πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το εξαιρετικό βίντεο που δημιούργησε το Fandor με τίτλο «Scorsese on Screen», αναλύοντας μάλιστα και την ιδιαίτερη σημασία που έχει η παρουσία του σε κάποιες από τις ταινίες αυτές.


Διαβάστε ακόμη