Buzz

Μαρκ Ράφαλο, Σούζαν Σαράντον στα διαφημιστικά του Μπέρνι Σάντερς

στα 10

Στο πλευρό του Μπέρνι Σάντερς οι διάσημοι πολιτικοποιημένοι οπαδοί του: δείτε τα διαφημιστικά που γύρισαν οι Σούζαν Σαράντον και Μάρκ Ράφαλο.

Μαρκ Ράφαλο, Σούζαν Σαράντον στα διαφημιστικά του Μπέρνι Σάντερς

Η καμπάνια του Μπέρνι Σάντερς, σύμφωνα με τον ίδιο τον Μαρκ Ράφαλο, δεν βρήκε υποστήριξη από τα ηλεκτρονικά μέσα. «Ο Σάντερς βίωσε ένα κυριολεκτικό media black out στην αρχή της καμπάνιας του. Για αυτό είμαστε εδώ...»

Οι διάσημοι υποστηρικτές του Σάντερς, ο οποίος δίνει μάχη εναντίον της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών, βγήκαν στις επάλξεις. Τόσο ο Ράφαλο, όσο κι ο σκηνοθέτης Μάθιου Κουκ, αλλά και η Σούζαν Σαράντον, βγήκαν μπροστά με βίντεο (χορηγημένα από το στρατόπεδο του Μπέρνι, δεν γίνεται διαφορετικά σύμφωνα με το αμερικανικό πολιτικό σύστημα) που συζητούν τις εκλογές, την τεράστια αποχή, την απογοήτευση των Αμερικανών με τους φετινούς υποψηφίους.

«Ο κόσμος έχει απογοητευθεί με το σύστημα και για αυτό έχει παραιτηθεί - δεν πηγαίνει να ψηφίσει» λέει χαρακτηριστικά ο Ράφαλο. «Αυτό όμως ακριβώς στοχεύουν οι ''κακοί''. Να απογοητευθούμε και να παραιτηθούμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη...»

Δείτε κι αυτό: Οταν ο Σπάικ Λι συνάντησε τον Μπέρνι Σάντερς

Susan Sarandon Bernie Sanders 607

«Ο κόσμος έχει δίκιο» λέει η Σαράντον. «Ομως είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ψηφίσω έναν άνθρωπο που αντιπροσωπεύει όλα όσα ευχόμουν για το πολιτικό μας σύστημα: κοινωνική δικαιοσύνη, γυναικεία δικαιώματα, οικολογία. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο πολιτικός που αγωνίζεται για να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας για τον μέσο Αμερικανό. Είναι αυθεντικός. Δεν είχαμε ακούσει έναν αυθεντικό πολιτικό εδώ και χρόνια...»

Υπάρχει ελπίδα ο Σάντερς να κάνει τη διαφορά; Η Χίλαρι είναι μπροστά στη μάχη με 300 περίπου ψήφους, αλλά ο Ράφαλο πιστεύει ότι η ψαλλίδα θα κλείσει στην Νέα Υόρκη. «Είναι μία σκληρή μάχη, σίγουρα. Είναι αδύνατη; Σε καμία περίπτωση!»

Δείτε τα διαφημιστικά βίντεο, παρακολουθήστε το διάλογο που ανοίγουν με εκλογικό σώμα. Ρομαντικοί ιδεαλιστές; Πράγματι. Αλλά δείτε την ποιότητα του πολιτικού που υποστηρίζουν και ζηλέψτε. Ε, ναι.

.

.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: