Buzz

Ανεκτίμητο: ο Μάρκ Ράφαλο σε διαφήμιση του 1989 για... την καταπολέμηση της ακμής

στα 10

Ολοι από κάπου ξεκινάμε: δείτε το διαφημιστικό που γύρισε ο αμούστακος το 1989 Μαρκ Ράφαλο για την Clearasil. Κλαίμε ακόμα...

Ανεκτίμητο: ο Μάρκ Ράφαλο σε διαφήμιση του 1989 για... την καταπολέμηση της ακμής

Στην πρόσφατη «Actors on Actors» συνομιλία του με την Τζέσικα Τσαστέιν, ο Μαρκ Ράφαλο που φέτος χτίζει εκ νέου οσκαρικές προσδοκίες με το ρόλο του στο «Foxcatcher», είχε ομολογήσει ότι η πρώτη πληρωμένη δουλειά του ως ηθοποιός ήταν το 1989, όταν γύρισε ένα διαφημιστικό κατά της ακμής για την Clearasil. «Είχα σοκαριστικό πρόβλημα ακμής στο γυμνάσιο» μάλιστα συμπληρώνει. Σύμφωνα με πηγές, είχε τότε πληρωθεί 30.000 δολάρια για αυτή τη δουλειά (καθόλου άσχημα για πρωτάρη).

Κι επειδή ο ακομπλεξάριστος άνθρωπος από κάτι τέτοια φαίνεται, ο Ράφαλο έψαξε στο youtube, ανακάλυψε τη διαφήμιση και πόσταρε το βίντεο (ναι, ο ίδιος) στο λογαριασμό του στο Tumblr με τη λεζάντα «Enjoy!»

Και η αλήθεια είναι ότι το καταευχαριστηθήκαμε. Ζap zap, double zap your zits? Η γελοιότητα των σπικάζ των 80ς είναι ανεπανάληπτει, ενώ η άγουρη νεότητα του σπουδαίου πλέον πρωταγωνιστή είναι... σχεδόν συγκινητική.

Δείτε το:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: