Buzz

Τα ρομπότ χορεύουν υπέροχα στο νέο βιντεοκλίπ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από τον Μαρκ Ρόμανεκ

στα 10

Ο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης του «Never Let Me Go» συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Τίμπερλεϊκ, σκηνοθετώντας το βίντεο για το τραγούδι «Filthy» από το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή.

Τα ρομπότ χορεύουν υπέροχα στο νέο βιντεοκλίπ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από τον Μαρκ Ρόμανεκ

Μπορεί να έχει να κάνει ταινία από το 2010 και το «Never Let Me Go», όμως ευτυχώς που ο Μάρκ Ρόμανεκ εξακολουθεί να σκηνοθετεί κανένα βιντεοκλίπ και καταφέρνουμε έτσι να βλέπουμε έστω και κάποιου είδους δουλειά του.

Ο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης του «One Hour Photo» ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των βιντεοκλίπ για να μετατραπεί γρήγορα σε έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του είδους, σκηνοθετώντας βίντεο για τους Nine Inch Nails, τον Μάικλ Τζάκσον, τον Ντέιβιντ Μπόουι και τη Μαντόνα, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το Mickey Mouse Club μέχρι τα Οσκαρ!

Justin Timberlake Filthy 607

Στην τελευταία του δουλειά, ντύνει το τραγούδι «Filthy» του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (από το νέο άλμπουμ του, «Man of the Woods», που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο) με ένα φουτουριστικό concept που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει βγει από το «Black Mirror». Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που ο Ρόμανεκ συνεργάζεται με τον Τίμπερλεϊκ μετά το εθιστικό «Can’t Stop the Feeling!» του 2016.

Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη