Buzz

Ο Μαρκ Χάμιλ διαβάζει Ντόναλντ Τραμπ με τη φωνή του Τζόκερ και το twitter παραληρεί

στα 10

Οταν ο Μαρκ Χάμιλ κάνει τον Ντόναλντ Τραμπ να δείχνει πιο καρικατούρα κι από κάποιον κακό σούπερ ήρωα, φτιάχνοντάς μας ταυτόχρονα το κέφι.

Ο Μαρκ Χάμιλ διαβάζει Ντόναλντ Τραμπ με τη φωνή του Τζόκερ και το twitter παραληρεί

Πολλές φορές, οι αναρτήσεις του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο twitter μοιάζουν λες και τις έχει γράψει κάποιος κακός σούπερ ήρωας βγαλμένος από τις σελίδες ενός κόμικ, και απ' ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που το πιστεύουμε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος για την πυρηνική του επίθεση στο νέο επεισόδιο του «South Park»

joker2

Ο Μαρκ Χάμιλ είναι πασίγνωστος για τον ρόλο του Λουκ Σκαϊγουόκερ στον «Πόλεμο των Αστρων», αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 25 χρόνια κάνει και τη φωνή του Τζόκερ στη σειρά κινουμένων σχεδίων και των video game με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν, και μάλιστα θεωρείται ως μια από τις καλύτερες ερμηνείες του. Ετσι αποφάσισε να διαβάσει ένα από τα τελευταία tweet του Τραμπ κάνοντας τη φωνή του Τζόκερ και δείχνοντάς μας πόσο ταιριαστό ακούγεται όλο αυτό.

Ο Χάμιλ σε παλιότερες συνεντεύξεις του είχε δηλώσει πως δεν είναι καθόλου φαν του Τραμπ και δεν έχει σταματήσει να εκφράζει την αποστροφή του για εκείνον και τους οπαδούς του που τον εξέλεξαν. Απ' ό,τι φαίνεται, πάντως, ο Χάμιλ θα συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στο twitter διαβάζοντας Τραμπ με τη φωνή του Τζόκερ και εμείς ευχόμαστε να μην σταματήσει ποτέ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

joker1