Buzz

Ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει ως Τζόκερ, για να διαβάσει άλλο ένα tweet του Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Αν ήταν ταινία θα είχε σίγουρα τίτλο «Ο Ντόναλντ – Τζόκερ – Τραμπ Επιστρέφει».

Ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει ως Τζόκερ, για να διαβάσει άλλο ένα tweet του Ντόναλντ Τραμπ

Την προηγούμενη βδομάδα ο Μάρκ Χάμιλ έκανε το twitter να παραληρήσει όταν διάβασε ένα από τα tweets του Αμερικάνου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με την χαρακτηριστική φωνή του Τζόκερ, και το δημοσίευσε στον λογαριασμό του. Και όπως είχε υποσχεθεί, αυτό θα είχε και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ αντιδρά στην επίθεση του Ντοναλντ Τραμπ στην Μέριλ Στριπ

jokermark2

Το είπε και το έκανε λοιπόν, κι έτσι ο Χάμιλ δημοσίευσε άλλη μια ηχογράφηση με εκείνον να διαβάζει έναν ακόμη tweet του Τραμπ με την φωνή του Τζόκερ. Αυτή την φορά επέλεξε την επίθεση που έκανε ο Τραμπ χαρακτηρίζοντας την Μέριλ Στριπ ως «υπερεκτιμημένη» ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη Κυριακή στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, η Μέριλ Στριπ εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση στον Τραμπ παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για το σύνολο της καριέρας της. Φυσικά, ο Τραμπ δεν άφησε ούτε αυτό να περάσει έτσι, κάνοντας σχεδόν αμέσως μια ανάρτηση στο twitter του λέγοντας πως η Στριπ, μια υπερεκτιμημένη ηθοποιός, του επιτέθηκε χωρίς να τον γνωρίζει.

Αλλά, όπως λέει ο Μάρκ Χάμιλ, μέσω του Τζόκερ, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Απολαύστε τον για άλλη μια φορά.

Το έναυσμα για όλα αυτά τα tweets το είχε δώσει λίγο καιρό πριν ο Ματ Όσβαλτ λέγοντας πως οι ευχές για καλή χρόνια του Τραμπ ακούγονταν σαν κάτι που ο Τζόκερ θα έλεγε λίγο πριν εξαπολύσει ένα σμήνος από θανατηφόρες μέλισσες στο Γκόθαμ.

Διαβάστε περισσότερα:

jokermark1