Industry

Τραγουδήστε πρώτοι, Marina, Marina, «Marina»…

στα 10

Η ιστορία πίσω από ένα αγαπημένο τραγούδι των γονιών σας, που έγινε κλασικό, σε μια νοσταλγική ταινία που θα σας κάνει να το σιγοτραγουδάτε φεύγοντας από το σινεμά και μπορείτε να δείτε πρώτοι εσείς...

Flix Team
Τραγουδήστε πρώτοι, Marina, Marina, «Marina»…

Βασισμένη στις παιδικές αναμνήσεις του διάσημου Ιταλού συνθέτη και τραγουδιστή Ρόκο Γκρανάτα, , ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία με το αξεπέραστο και ευρέως διασκευασμένο τραγούδι Marina, η ταινία είναι μία ρομαντική και ατμοσφαιρική αναπαράσταση της ζωής του. Η έξοχη αναβίωση της δεκαετίας του ’50, οι εξαιρετικές ερμηνείες και η νοσταλγική μουσική συνθέτουν ένα συγκινητικό φιλμ γεμάτο αγάπη και αισιοδοξία.

Το φιλμ ξεκινά στην Ιταλία το 1948. Ο δεκάχρονος Ρόκο ζει σε ένα πανέμορφο βουνό, μέχρι που ο πατέρας του αποφασίζει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένεια του.

Οι ευτυχισμένες μέρες του Ρόκο είναι παρελθόν, καθώς τα γκρίζα τοπία των μεταλλωρυχείων του Βελγίου απλώνονται τώρα μπροστά στα μάτια του. Για χρόνια, οι παγωμένοι χειμώνες και μια άγνωστη κουλτούρα είναι η νέα του πραγματικότητα. Ο Ρόκο βάζει σκοπό της ζωής του να ξεχωρίσει.

Η μουσική και ο έρωτας είναι τα μέσα για να αποδράσει από την πραγματικότητα και να ζήσει το όνειρο του. Η νεαρή Μαρίνα θα γίνει η μούσα του και θα του χαρίσει την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από το ομότιτλο τραγούδι που θα της γράψει για να την κερδίσει.

2

Η ταινία του Στεν Κόνιξ μπορεί να είναι Βελγική παραγωγή, αλλά έχει έντονο το Ιταλικό χρώμα αλλά και την στήριξη του ίδιου του Ρόκο Γκρανάτα, αφού εμφανίζεται κι ο ίδιος σε ηλικία πλέον 75 ετών- στον ρόλο ενός καλοσυνάτου πωλητή ακορντεόν ενώ συμμετείχε και στο σενάριο και βοήθησε με την προφορά των Ιταλικών τον νεαρό πρωταγωνιστή Ματέο Σιμόνι.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες στις 31 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment, αλλά εσείς μπορείτε να την δείτε πρώτοι την Δευτέρα 28 Ιουλίου στον Κινηματογράφο Ανεσις (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι) στις στις 21:00 (ώρα προσέλευσης20:30). Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις κάντε share ή αφήστε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την Κυριακή 27 Ιουλίου.

2

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του φιλμ.

Tags: marina