Buzz

Η Barbie βρήκε το κινηματογραφικό της πρόσωπο στη Μάργκο Ρόμπι

στα 10

Η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το ρόλο της διάσημης κούκλας, με υποψήφια σκηνοθέτη την Πάτι Τζένκινς της «Wonder Woman».

Η Barbie βρήκε το κινηματογραφικό της πρόσωπο στη Μάργκο Ρόμπι

Ας ξεπεράσουμε για λίγο την αμφίβολη ανάγκη ύπαρξης μιας live action ταινίας βασισμένης στην πιο διάσημη παιδική κούκλα όλων των εποχών.

Γιατί όπως και να ‘χει, η Mattel και η Warner μοιάζουν αποφασισμένες να προχωρήσουν με το εν λόγω σχέδιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014, παρόλο που οι προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας παιχνιδιών με τη Sony να εξασφαλίσουν την Εϊμι Σούμερ και την Αν Χάθαγουεϊ για το ρόλο της Barbie απέβησαν άκαρπες.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο τρέιλερ του «Mary Queen of Scots» δουλεύει για την... ανεξαρτησία της Σκωτίας

Margot Robbie Barbie 607

Οι φήμες θέλουν πλέον τη Μάργκο Ρόμπι να βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με το στούντιο προκειμένου να ερμηνεύσει την Barbie, αναλαμβάνοντας μάλιστα και χρέη παραγωγού, μέσω της εταιρείας της, LuckyChap. Και μολονότι τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, οι ίδιες φήμες θέλουν τη σκηνοθέτιδα της «Wonder Woman» (και του επερχόμενου «Wonder Woman 1984») να φλερτάρει στενά με το πρότζεκτ.

Ομολογουμένως, αν θέλουμε μια «αληθινή» κούκλα για το ρόλο, δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερη επιλογή από τη Ρόμπι, και μπορούμε πάντα να ελπίζουμε ότι η Τζένκινς θα καταφέρει να δώσει μια σύγχρονη, πιο δυναμική χροιά στον χαρακτήρα.

Ακόμα κι έτσι, όμως, τίποτα δεν μπορεί να μας πείσει ακόμα ότι χρειαζόμαστε πραγματικά μια τέτοια ταινία.

Διαβάστε ακόμη