Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι έστειλε fan letter στον Κουέντιν Ταραντίνο. Και να τ' αποτελέσματα...

στα 10

Επειδή τα πάντα είναι θέμα timing.

Η Μάργκο Ρόμπι έστειλε fan letter στον Κουέντιν Ταραντίνο. Και να τ' αποτελέσματα...

Στο «Once Upon a Time... in Hollywood» που πριν ένα μήνα έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ και με πλαίσιο το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Αντζελες, η Μάργκο Ρόμπι μοιάζει ιδανική ενσάρκωση της Σάρον Τέιτ, της ηθοποιού και τότε εγκύου συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι, που δολοφόνησε άγρια η «οικογένεια» του Τσαρλς Μάνσον.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix: Στο «Once Upon a Time... in Hollywood» ο Κουέντιν Ταραντίνο μας παραμυθιάζει

once upon a time in hollywood 607

Μόνο που η ιδέα για το κάστινγκ ανήκει, όχι στον Ταραντίνο ή την ομάδα του, αλλά στην ίδια τη Μάργκο Ρόμπι. Οπως εξηγεί η λαμπερή, δροσερή Αυστραλέζα σταρ στην τελευταία αμερικανική Vogue, ήταν ανέκαθεν θαυμάστρια του σινεμά του Ταραντίνο κι ήθελε να δουλέψει μαζί του, αλλά όχι πριν νιώσει ότι έχει γίνει αρκετά καλή ηθοποιός.

once upon a time in hollywood 607

Η στιγμή της... αυτογνωσίας ήρθε όταν η Ρόμπι είδε το πρώτο cut του «I, Tonya». Οπως διηγείται στη συνέντευξη, «του έγραψα και του είπα, "λατρεύω τις ταινίες σας και θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω μαζί σας με κάποια ιδιότητα. Ή με όποια ιδιότητα".» Η μαγεία του timing είναι πως, τον ίδιο καιρό, συμπτωματικά, ο Ταραντίνο έψαχνε για την ηθοποιό που θα αναλάμβανε την αποτύπωση της Σάρον Τέιτ στην ταινία του και κάποιος από τους συνεργάτες του τού είχε μόλις προτείνει τη Μάργκο Ρόμπι. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να επενδύσει στη σύμπτωση και κάλεσε τη Μάργκο Ρόμπι στο γραφείο του για να διαβάσει το σενάριο του «Once Upon a Time... in Hollywood» (που, μετά τις διαρροές του «The Hateful 8» δεν άφησε ποτέ να φύγει από τα χέρια του). Η ανάγνωση τής πήρε τέσσερις ώρες, στη διάρκεια των οποίων ο Ταραντίνο «κάθε τόσο έμπαινε μέσα για να προσφέρει φαγητό, ή μια αυστραλέζικη μπίρα». Οτι η Μάργκο Ρόμπι πήρε το ρόλο, το ξέρουμε όλοι. Το πόσο κατάλληλη ήταν η επιλογή (απόλυτα), θα το δείτε με τα μάτια σας στις 22 Αυγούστου, όταν το «Once Upon a Time... in Hollywood» βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη Feelgood.

Δείτε ακόμη: Το τρελό 1969 του Κουέντιν Ταραντίνο στο νέο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ»