Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι είναι έτοιμη για το στέμμα της

στα 10

Δείτε το trailer του «Mary, Queen of Scots», όπου η Μάργκο Ρόμπι ενσαρκώνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ την Πρώτη, δίπλα στην Σέρσα Ρόναν.

Η Μάργκο Ρόμπι είναι έτοιμη για το στέμμα της

Εχει υπάρξει η σύζυγος-φαντασίωση κάθε γιάπη (και όχι μόνο, φυσικά), στο «Wolf of Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε, η Τζέιν δίπλα στον «Ταρζάν» του Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ, η τέλεια αεροσυνοδός στο «Pan Am», η καλύτερη, κακότερη Harley Quinn στο «Suicide Squad». Και τώρα η Μάργκο Ρόμπι ετοιμάζεται να καθίσει κι επίσημα στο θρόνο της.

Διαβάστε ακόμη: Η Μάργκο Ρόμπι θα αποκτήσει τη δική της ταινία ως Harley Quinn

Mary Queen of Scots 607

Ο λόγος για την ταινία «Mary, Queen of Scots», παραγωγής της Focus Features και της Working Title, σε σκηνοθεσία Τζόζι Ρουρκ και σε σενάριο του Μπο Γουίλιμον του «House of Cards», βασισμένου στο βιβλίο του Τζον Γκάι.

Mary Queen of Scots 607 posters

Η ταινία θα καταπιάνεται, φυσικά, με την προσωπική, πολιτική και πολεμική διαμάχη της Βασίλισσας Μαρίας Α' της Σκωτίας, με την εξαδέλφη της, Ελισάβετ Α' της Αγγλίας: τα «κορίτσια» θα υποδύονται η Σέρσα Ρόναν (την κοκκινομάλλα Μαρία Στιούαρτ) και η Μάργκο Ρόμπι την επίσης κοκκινομάλλα Ελισάβετ. Μεγάλη διαδρομή για μια πανέμορφη και πικάντικη ηθοποιό από την Αυστραλία.

Δείτε το trailer

.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: