Buzz

«I’m burning up…» Καιγόμαστε με το τρέιλερ για το «Maps to the Stars» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

στα 10

Δυο μέρες πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, όπου περιμένουμε να το συναντήσουμε, το «Maps to the Stars» δείχνει το σκοτεινό του πρόσωπο σ’ ένα εξαιρετικό τρέιλερ.

«I’m burning up…» Καιγόμαστε με το τρέιλερ για το «Maps to the Stars» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Update 17/04/2014: Το «Maps to the Stars» συμμετέχει επίσημα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 67ου Φεστιβάλ Καννών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Από πού έρχεσαι;» «Από τον Δία». Δηλαδή το Τζούπιτερ Ντράιβ, στο Λος Αντζελες, αλλά όταν η Μία Γουασικόφσκα απαντά, με το παγερό, ανέκφραστο ύφος της, στον σοφέρ Ρόμπερτ Πάτινσον, είναι σαφές πως εννοεί ότι ανήκει σ’ ένα άλλο σύμπαν, τουλάχιστον σε σχέση με την παρανοϊκή, ψυχαναγκαστική, βίαιη οικογένειά της. Το πρώτο τρέιλερ του «Maps to the Stars» είναι εδώ και κάνει την ταινία να μοιάζει τόσο καλή όσο χρόνια έχει να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Ενα τρέιλερ γεμάτο σκληρές κόχες, άδεια βλέμματα, άρρωστη χλιδή και πολύ πόνο, εκούσιο και μη. Κοντός ψαλμός αλληλούια, ενδεχομένως, μια και το φιλμ είναι πολύ πιθανό να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών που ξεκινά στις 14 Μαΐου: θα είναι η πέμπτη «επίσκεψη» για τον Κρόνενμπεργκ μετά τα «Crash» του 1996, «Spider» του 2002, «A History of Violence» του 2012 και «Cosmopolis» του 2012.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «Maps to the Stars» παρακολουθεί την οικογένεια Γουάις, μια αρχετυπική Χολιγουντιανή δυναστεία: ο πατέρας, Σάνφορντ, είναι ψυχοθεραπευτής και διάσημος συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας. Η μητέρα, Κριστίνα, κυρίως φροντίζει την καριέρα του γιου τους, Μπέντζι, ήδη σταρ στην ηλικία των 13. Μια από τις ασθενείς του Σάνφορντ, η Αβάνα, είναι ηθοποιός και ονειρεύεται να κάνει γυρίσει ριμέικ της ταινίας που έκανε τη μητέρα της, Κλαρίς, διάσημη τη δεκαετία του '60. Η Κλαρις έχει πεθάνει, αλλά στοιχειώνει την Αβάνα σε νυχτερινά οράματα. Για να κλείσει ο κύκλος, ο Μπέντζι έχει μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτιξίνωσης που ξεκίνησε στα 9 του κι η αδελφή του, Αγκαθα, βγαίνει από το σανατόριο όπου νοσηλευόταν για εγκληματική πυρομανία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζον Κιούζακ, Ολίβια Γουίλιαμς, Μία Γουασικόφσκα, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζούλιαν Μουρ και Σάρα Γκέιντον. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Maps to the Stars» που μόλις κυκλοφόρησε και νιώστε τη θερμοκρασία σας να ανεβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα:


Δείτε εδώ και ένα νεότερο τρέιλερ για το «Maps to the Stars»: