Buzz

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ το παίζει «Man of the Woods» μαζί με την γυναίκα του Τζέσικα Μπίελ

στα 10

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχει γενέθλια και το γιορτάζει χαρίζοντάς μας το βίντεο κλιπ του καινούργιου του single «Man of the Woods».

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ το παίζει «Man of the Woods» μαζί με την γυναίκα του Τζέσικα Μπίελ

Τι καλύτερο για να γιορτάσει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τα 37α γενέθλιά του από το να κυκλοφορήσει το νέο βίντεο κλιπ για το καινούργιου του single «Man of the Woods», από το καινούργιο ομότιτλο άλμπουμ του, πρωταγωνιστώντας μάλιστα παρέα με την γυναίκα του Τζέσικα Μπίελ.

Δείτε ακόμα: Οι γυναίκες ξαναγράφουν το Σύνταγμα στο νέο βίντεο κλιπ του Jay-Z, σκηνοθετημένο από την Αβα ΝτιΒερνέ

justin timberlake man of the woods 607

Σκηνοθετημένο από τον Πολ Χάντερ, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού βρίσκει τον Τίμπερλεϊκ με αμφίεση ξυλοκόπου (τζιν, κόκκινο καρό πουκάμισο, και σκούφο) μέσα στο δάσος, όπου και να ανακαλύπτει έναν αχυρώνα όπου χορεύει παρέα με την Μπίελ και άλλα ζευγάρια.

Η Μπίελ μάλιστα του ευχήθηκε τα χρόνια πολλά με τον δικό της τρόπο, στο instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία τους αποκαλώντας τον σέξι μπαμπά και λέγοντας το πόσο πολύ τον αγαπά.

A picture says a thousand words. And thank goodness because there aren't enough to express ALL the aspects of my love and respect for you. Here's to a spectacular year ahead. I'm so proud of all you've accomplished and all that is ahead for you. plus you're a super hot dad. A ninja dad. A kiddie teeth brushing, Jedi sleep mind tricking, intimidating dad voice disciplining SUPER HOT DAD. I love you, you hot dad.. I'm here, right by your side, OG fan girl #1. Happy birthday, my beloved. Now go crush it this weekend at SB LII.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel) στις

H χρόνια αυτή ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ηδη στις αρχές του Γενάρη κυκλοφόρησε το καινούργιο του single με τίτλο «Filthy», σκηνοθετημένο μάλιστα από τον Μαρκ Ρόμανεκ, και το νέο του άλμπουμ κυκλοφόρησε μόλις σήμερα στην Αμερική, ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται να τραγουδήσει ζωντανά στο ημίχρονο του Super Bowl που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στην Μινεάπολις.


Διαβάστε ακόμη