Buzz

Man of Steel: δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο, είναι ο Ράσελ Κρόου!

στα 10

Φήμες θέλουν τον Κρίστοφερ Νόλαν, σε ρόλο παραγωγού του «Man of Steel», της αναβίωσης του θρύλου του Superman, να ψάχνει προσωπικά τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Τζορ-Ελ, τον πατέρα του ατσάλινου ήρωα και να τον βρίσκει στο οσκαρικό μπρουτάλ ταμπεραμέντο του Νεοζηλανδού πρωταγωνιστή, Ράσελ Κρόου.

Man of Steel: δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο, είναι ο Ράσελ Κρόου!
«Your name is Kal-El. You are the only survivor of the planet Krypton...»

Οι κριτικοί σε όλον τον κόσμο μοιάζει να ανατρίχιασαν από τα νέα. Κι αυτό γιατί ο Τζορ-Ελ, ο ρόλος του βιολογικού πατέρα του Κλαρκ Κεντ, έχει μείνει συνδεδεμένος με τη θρυλική φιγούρα του Μάρλον Μπράντο.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν όμως, ο οποίος κρατάει το πόστο του επιβλέποντα παραγωγού στο μεγαλόπνοο πρότζεκτ της Warner Bros. που σκηνοθετικά επιμελείται ο Ζακ Σνάιντερ, είναι κάθετος. Μοιάζει να έχει βρει τον ηθοποιό που, όπως δήλωσε, όχι απλά μπορεί να φέρει εις πέρας το ρόλο, αλλά να καταθέσει και ερμηνεία - φόρο τιμής στη μνήμη του Μπράντο.

Ο Ράσελ Κρόου λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις με το στούντιο, για κάποιες τελευταίες διαπραγματεύσεις που πρέπει λογικά να επιταχυνθούν καθώς τα γυρίσματα του «Man of Steel» ξεκινούν τον ερχόμενο μήνα.

Ο βρετανός Χένρι Κάβιλ έχει αναλάβει το βαρύ πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχουν υπογράψει ήδη για να τον πλαισιώσουν οι Εϊμι Ανταμς, Κέβιν Κόστνερ, Νταϊάν Λέιν και Μάικλ Σάνον.

Επόμενο στοίχημα του Νόλαν: να βρει την ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τη βιολογική μητέρα του Superman.