Buzz

Ενας Ελληνοαμερικάνος κάνει άνω-κάτω το γύρισμα της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν

στα 10

Ενας άντρας ονόματι Μαρκ Σπιριδάκος προκάλεσε το χάος κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν στο Ροούντ Αϊλαντ και συνελήφθη.

Ενας Ελληνοαμερικάνος κάνει άνω-κάτω το γύρισμα της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, αφού στο παρελθόν κανένα από τα γυρίσματα του Γούντι Αλεν δεν είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα - τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ένας άντρας συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση, αφού εισέβαλε στο σετ των γυρισμάτων της νέας ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας του Γούντι Αλεν στο Ρόουντ Αϊλαντ, άρχισε να κάνει περίεργες ερωτήσεις για το καστ και τον τίτλο της ταινίας και στη συνέχεια άρχισε να εκσφενδονίζει έπιπλα προς κάθε κατεύθυνση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε την ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, δίνοντας στη δημοσιότητα το όνομα του, Μαρκ Σπιριδάκος, ενώ μετά τη σύλληψή του ο Σπιριδάκος - που κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα για την ιδιότητά του - τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη σύλληψη του Μαρκ Σπιριδάκος:


Ο Γούντι Αλεν γυρίζει εδώ και μερικές εβδομάδες τη νέα του ταινία στο Ροούντ Αϊλαντ με πρωταγωνιστές την Εμα Στόουν, τον Χοακίν Φίνιξ. Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμη για την υπόθεση ή τον τίτλο της ταινίας εκτός από το γεγονός πως θα είναι «θα είναι μία σύγχρονη ιστορία με κεντρικούς ήρωες που κάποιοι θα είναι ακαδημαϊκοί, κάποιοι φοιτητές μεταπτυχιακού και κάποιοι άλλοι από την μεσαία και την εργατική τάξη».

Αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του Μαρκ Σπιριδάκος και ελπίζοντας η επίθεση να μην έγινε από την οργή του άγνωστου άνδρα που ο Γούντι Αλεν δεν γύρισε τελικά ταινία στην Ελλάδα, διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Μαγεία στο Σεληνόφως» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του «Magic in the Moonlight» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη: