Buzz

Mamma Mia: Here We Go Again: η Αμάντα Σίφριντ υπέγραψε για το σίκουελ

στα 10

Mamma mia, here I go again / My my, how can I resist you? Αυτό θα πρέπει να τραγουδούν χρόνια τώρα οι παραγωγοί της Universal και υπέκυψαν στην ιδέα του σίκουελ.

Mamma Mia: Here We Go Again: η Αμάντα Σίφριντ υπέγραψε για το σίκουελ

Κανείς δεν μπορεί να μείνει «brokenhearted» ή «blue since the day they parted» όταν υπάρχουν 600 εκατομμύρια δολάρια καθαρού κέρδους από τα παγκόσμια box office του «Mamma Mia!» - της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου θεατρικού μιούζικαλ, που γυρίστηκε στη Σκιάθο με πρωταγωνίστρια mamma τη Μέριλ Στριπ, κόρη την Αμάντα Σίφριντ και υποψήφιους μπαμπάδες τους Πιρς Μπρόσναν, Kόλιν Φερθ και Στέλαν Σκάρσγκαρντ.

Kαι επειδή μία φορά μόνο δεν είναι αρκετή, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν το καστ για μία ακόμα: η συνέχεια της μουσικοχορευτικής κομεντί θα κάνει την πρεμιέρα της, δέκα χρόνια μετά το original, τον Ιούλιο του 2018 και θα έχει τίτλο «Mamma Mia: Here We Go Again».

Διαβάστε ακόμη: To «Mamma Mia» ετοιμάζεται να αποκτήσει σίκουελ

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του σίκουελ θα είναι ο Ολ Πάρκερ - ο οποίος έγραψε και το «The Best Exotic Marigold Hotel». Σύμφωνα με πληροφορίες και η Αμάντα Σίφριντ δέχθηκε να συμμετέχει στο σίκουελ, το οποίο μάς υπόσχεται ότι θα ξαναδούμε και τη Μέριλ Στριπ (πώς άλλωστε...) και τον Κόλιν Φερθ και τον Πιρς Μπρόσναν να αναλαμβάνουν και πάλι τους ρόλους τους.

Οι ΑΒΒΑ θα έχουν αυτή τη φορά και χρέη παραγωγών, ενώ θα προσφέρουν περισσότερα ακόμη κομμάτια για το σάουντρακ της νέας ταινίας.

Μία απορία/απαίτηση μόνο έχουμε: περισσότερη Κριστίν Μπαράνσκι αυτή τη φορά!

Ραντεβού στις 20 Ιουλίου του 2018, σε κάποιο κοντινό μας θερινό...

Διαβάστε περισσότερα: