Buzz

«Μαλάκα, είναι τέλειο!» και άλλες αντιδράσεις από την πρώτη προβολή των «Avengers» στην Ελλάδα!

στα 10

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη avant-premiere των «Avengers» σε ελληνικό έδαφος. Και στο twitter γίνεται χαμός από ορκισμένους geeks που από τα σχόλια τους καταλαβαίνεις πως δεν είδαν απλά την πιο αναμενόμενη της ταινίας της χρονιάς!

«Μαλάκα, είναι τέλειο!» και άλλες αντιδράσεις από την πρώτη προβολή των «Avengers» στην Ελλάδα!

Σε τέσσερις ημέρες (στις 26 Απριλίου - 16 ολόκληρες ημέρες πριν την Αμερική!) βγαίνουν στις ελληνικές αίθουσες οι «Εκδικητές» του Τζος Γουίντον. Οι «Avengers», δηλαδή της Marvel στην πρώτη τους ταινία και αυτήν που φέρνει στο ίδιο κινηματογραφικό σετ τον Iron Man, τον Hulk, τον Thor και τον Captain America στην απόλυτη ταινία υπερηρώων που γυρίστηκε ποτέ.

Οχι, δεν το αναφέρει έτσι το Δελτίο Τύπου της εταιρίας. Ετσι έχει ήδη χαρακτηριστεί από τα εκατομμύρια των φανατικών που έχουν ήδη δει την ταινία σε Αμερική και αλλού στον κόσμο, επισημαίνοντας το ένα και κύριο προτέρημα της ταινίας που δεν είναι άλλο από το χιούμορ της.

Και κάπως έτσι την περιγράφουν και οι Ελληνες θεατές που την είδαν μόλις στην πρώτη πρώτη προβολή της με τα σχόλια τους στο twitter.

Μεταφέρουμε τα περισσότερα απ' αυτά, ώστε να κάνουμε την ανυπομονησία σας να βγει εκτός ορίων...

@The_Drude Απολαυστική και σίγουρα η πιο διασκεδαστική και ατακαδόρικη τανία υπερηρώων!

@baphometx Χορταστικό blockbuster, με αρκετές δόσεις δράσεις και humor που σπάει κόκκαλα... κυριολεκτικά :)

@georgethebeast ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!

@Amatyultar Close Κανείς δεν απογοητεύει, ΟΥΤΕ η Black Widow και είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι ο Hulk κλέβει την παράσταση

@dark_tyler To Avengers δειχνει πως μπορει να γινει μια πολυχρωμη, απενοχοποιημενη και εντυπωσιακη ΜΠΛΟΚΜΠΑΣΤΕΡΙΑ χωρις να ειναι ανοητη. So. Much. Fun.

@1manshowstudio Πόσο πολύ γάμησε το #avengers πόσο??? Φοβόμουν τον Wheedon αλλά έκανε παπάδες κ σε σενάριο κ σε σκηνοθεσία! #bestsuperheromovieever

@aristotAU Super η Εκδίκηση των...εκδικητών και με παλαμάκια bravooo παρά την nerdoθάλασσα

@manolis απορούσαν που είπα πως θα το ξαναδώ άλλες 3 φορές αυτή τη βδομάδα. μα 10 χρόνια περιμέναμε ξανά τέτοια σούπερ action fun ταινία #Avengers

@couchpotatogr Aψογο, χορταστικό #Avengers. Μην πάτε απλά, τρέξτε.

@Anastasialadiab Ξέρεις τι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το να έχεις δει τους #TheAvengers, έτσι; Να έχεις μπροστά σου 18 ώρες μέχρι να τους δεις.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους «Avengers»