Buzz

Η Μέισι Γουίλιαμς σκαρώνει μία πρωταπριλιάτικη φάρσα για το τέλος της Αρια (αλλά τα teasers του GoT όντως κάτι αποκαλύπτουν!)

στα 10

To ένα ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα, όμως οι αποκαλύψεις των νέων teasers του GoT 8 δεν είναι!

Η Μέισι Γουίλιαμς σκαρώνει μία πρωταπριλιάτικη φάρσα για το τέλος της Αρια (αλλά τα teasers του GoT όντως κάτι αποκαλύπτουν!)

Eίμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Στις 14 Απριλίου ξεκινά το μεγάλο φινάλε. Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones», με 6 «κινηματογραφικά» επεισόδια, θα μας λύσει όλες τις απορίες: ποιος θα ματώσει, ποιος θα αντέξει, ποιος θα κάτσει τελικά στο θρόνο;

Η ΗΒΟ έχει ορκίσει πρωταγωνιστές, δημιουργούς και συντελεστές σε απόλυτη σιωπή. Κατακερματισμένες εικόνες, ψίχουλα πλοκής, θεωρίες συνωμοσίας εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο trailer και μας οδήγησαν σε 8+1 συμπεράσματα/θεωρίες. Τίποτα όμως δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά.

Μέχρι που πριν λίγες ώρες, ένα βίντεο της Μέισι Γουίλιαμς («Αρια Σταρκ»), καλεσμένης στο late night show του Τζίμι Φάλον, έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς -υποτίθεται- της ξέφυγε ένα major spoiler για την μοίρα της Αρια στο δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου.

Φυσικά, ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.

Διαβάστε κι αυτό: «Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ για τη σειρά-φαινόμενο


Aμέσως μετά όμως, τα teaser του 8ου κύκλου που κυκλοφόρησαν, όντως προδίδουν κάτι που αφορά την Αρια και δεν είναι λίγο. Γιατί εχει να συμβεί από τον πρώτο κύκλο και σηματοδοτεί ένα συγκινητικό reunion: τη βλέπουμε στην ίδια σκηνή, στον ίδιο χώρο με τον Τζον Σνόου (τον «μπάσταρδο» αδελφό της - ακόμα κι αν τώρα χρειάζονται εισαγωγικά και στη λέξη «αδελφός»).


Στο ίδιο teaser, o Τίριον συμφωνεί ότι πρέπει να συμμαχήσουν οι Λάνιστερ, με τους Σταρκ και τους Ταργκέριεν (καταλαβαινεις ότι βρισκεται στην τραπεζαρία του κάστρου του Γουίντερφελντ - πίσω από τους ώμους του μπορεί να δει κανείς τη Σάνσα και τη Ντενέρις, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τζον Σνόου να κάθεται ανάμεσά τους). Σε ποιον απευθύνεται όμως ο Τίριον; Είναι εκεί ο Τζέιμι; Ή Σέρσεϊ;

Και μετά είχαμε αυτό, το αινιγματικό «aftermath» teaser, που μάς αναστάτωσε περισσότερο.


Ξεκινά με το λάβαρο των Σταρκ και το σκεπασμένο με χιόνι, ερειπωμένο κάστρο του Γουίντερφελντ.Τι σημαίνει αυτό; Οι Σταρκ αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους; Ή η μάχη τελειώνει εκεί; Μήπως το όνομα ήταν πάντα κλείσιμο ματιού; (Winter fell - «ο χειμώνας έπεσε»). Κι όλα τα υπόλοιπα απομεινάρια; Το ξίφος της Αρια, Το χρυσό χέρι του Τζέιμι; Το σπασμένο καροτσάκι του Μπραν Σταρκ; Το μενταγιόν της Ντενέρις; Το σπαθί του Τζον Σνόου καλυμμένο με αίμα; Και, πάνω από όλα, η φιγούρα του Nigh King (ή έτσι μοιάζει) ακριβώς πίσω από το σπαθί, κάτω από την καμάρα; Νίκησαν οι Night Walkers; Θα είναι τόσο κατάμαυρο το τέλος;

Θα πεθάνουν όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες; (Οπως τους δείχνει, θαμμένους στο χιόνι, το νέο πόστερ του 8ου κύκλου;)

O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου. Θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια.

GoT 8 poster 607

Διαβάστε περισσότερα: