Buzz

Boys Just Wanna Have Fun!

στα 10

Κερδίζοντας όλο και περισσότερο τον τίτλο της πιο «ένοχης απόλαυσης» του 2012, το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ συνεχίζει τις ημίγυμνες αποκαλύψεις του με νέες πόζες που θα μπορούσαν να ανήκουν σε φωτογράφηση για το εξώφυλλο του «Men's Health».

Boys Just Wanna Have Fun!
Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αλεξ Πέτιφερ: στο χώρο σας με απόλυτη εχεμύθεια!

«To "Magic Mike" είναι μια κωμωδία. Εχει πλάκα. Είναι σαν ένα πάρτι. Είναι σαν μια ταινία του Ρόμπερτ Αλτμαν. Εχει ακριβώς αυτή την αίσθηση. Δεν είναι ότι έχει αστεία, αλλά οι ήρωες του είναι αστείοι... Το "Magic Mike" δεν θα είναι γυρισμένο με κάμερα στο χέρι και θα είναι ελάχιστα πιο χορογραφημένο από τις πρόσφατες ταινίες μου. Είναι πιο οπερατικό».

Κάπως έτσι περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στίβεν Σόντερμπεργκ το «Μagic Mike», την κωμωδία (!) των στρίπερς που εμπνεύστηκε από την πραγματική ιστορία του πρωτατγωνιστή Τσάνινγκ Τέιτουμ. Αυτό που όμως δεν τόλμησε να αποκαλύψει ο σκηνοθέτης είναι πως η ταινία θα περιέχει όσο γυμνό χρειάζεται για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των θεατών (και των δύο φύλων) αλλά ούτε μια σκηνή... ολόγυμνου άντρα.

Οπότε θα πρέπει να αρκεστείτε στις ημίγυμνες πόζες που αρχίζουν να κατακτούν το Δίκτυο και που το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ένα σύνδρομο κόμπλεξ σε όσους παραδοσιακά πληρώνουν τη συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά δεν περνάνε ούτε απ' έξω!