Buzz

«Magic Mike 2»: Δυο φορές μαγικά κορμιά

στα 10

Σας άρεσε το «Magic Mike»; Μήπως θα το θέλατε και σε... XXL βερσιόν; Η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα, αρκεί να περιμένετε ως το 2015.

«Magic Mike 2»: Δυο φορές μαγικά κορμιά

Το «Magic Mike» ήρθε ως απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη το 2012. Μια από τις τελευταίες ταινίες που σκηνοθέτησε (για τώρα) ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, βασισμένη στις αναμνήσεις του Τσάνινγκ Τέιτουμ ως stripper, μια ιστορία που εκτός από την παράμετρο φάτε-μάτια-ψάρια είχε κι ένα καλογραμμένο σενάριο με χιούμορ και με σχετική ευαισθησία, ένα υπέροχο αντρικό καστ (και η Ολίβια Μαν μπόνους) κι ένας δεύτερος ρόλος που θεμελίωσε τη νέα καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ. Θα ήταν ποτέ δυνατόν να μην υπάρχει πρόθεση για μια… επανάληψη της επιτυχίας; Φυσικά και όχι και οι λεπτομέρειες έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν.

Το σίκουελ του «Magic Mike» θα σκηνοθετήσει ο Γκρέγκορι Τζέικομπς, βοηθός του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην πρώτη ταινία και σταθερός συνεργάτης του ήδη από το «King of the Hill» του 1993. Τον Τζέικομπς, άλλωστε, είχε ονοματίσει κι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ το 2012 ως έναν από τους πιθανότερους σκηνοθέτες του σίκουελ. Ο Τέιτουμ βρίσκεται στη διαδικασία της συγγραφής του νέου σεναρίου, το οποίο θα βρει τους καλλίγραμμους ήρωες on the road. Ο ίδιος ο Τέιτουμ, μαζί με τον Τζο Μανγκανιέλο και τον Ματ Μπόμερ είναι οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν και στο σίκουελ και, όπως ακούγεται, τα γυρίσματα θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο. Και πώς θα τιτλοφορείται αυτή, η νέα περιπέτεια των working boys που αναστατώνουν εκατοντάδες γυναικών και αντρών κάθε βράδυ; «Magic Mike XXL». Γιατί, ας μη γελιόμαστε, τουλάχιστον σε ορισμένους κλάδους, το μέγεθος μετράει.

Διαβάστε ακόμα: