Buzz

Το «Mad Max» κοιτά πίσω! Ξεκινά η παραγωγή του prequel με πρωταγωνίστρια τη Furiosa!

στα 10

Mε πρωταγωνίστρια την «Furiosa», το prequel «Mad Max: The Wasteland» ξεκινά την προπαραγωγή του...

Το «Mad Max» κοιτά πίσω! Ξεκινά η παραγωγή του prequel με πρωταγωνίστρια τη Furiosa!

Ας το πούμε ξεκάθαρα: και στο «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» η Σαρλίζ Θερόν και η ηρωίδα της «Furiosa» ήταν η πραγματική πρωταγωνίστρια. Σε μία blockbuster, μεταποκαλυπτική ταινία γυναίκα έσωζε γυναίκες και συνοδοιπόρος, σύντροφος (και αρκετά άντρας ώστε να της δώσει την τελευταία σφαίρα) ήταν ο «Mad Max» του Τομ Χάρντι. Το αποτέλεσμα ξάφνιασε κοινό (τόσο τους 40άρηδες που είχαν τη φιγούρα του Μελ Γκίμπσον στο μυαλό τους από τα 80ς, αλλά και τα 12χρονα που έχουν συνηθίσει οι υπερήρωές τους να είναι άντρες) και τους κριτικούς και την Ακαδημία - και πέρασε με άριστα από τη συλλογική κινηματογραφική συνείδηση.

Διαβάστε περισσότερα: «Hey Girl»: Το φεμινιστικό μανιφέστο του «Mad Max: Fury Road» γίνεται viral

Charlize Theron Furiosa 607 1

Φαίνεται λοιπόν πώς το «πείραμα» να περάσει κανείς μία τέτοια ηρωίδα σε ένα ήδη κατοχυρωμένο franchise, κάτω από τη μύτη των στούντιο, κερδήθηκε από τον υπέροχο Τζορτζ Μίλερ και τώρα ξαναγυρίζει για να μας παρουσιάσει το prequel που θα είναι ξεκάθαρα πλέον πάνω στην ιστορία της Furiosa.

Δείτε οπωσδήποτε κι αυτό: Tο «Mad Max: ο Δρόμος της Οργής» χωρίς τα ειδικά εφέ είναι ακόμα συγκλονιστικό

mad max poster 607

Σύμφωνα με την αυστραλέζικη εφημερίδα «Herald Sun», ο Mίλερ είναι ήδη σε στάδιο προπαραγωγής. Οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ μάλιστα θέλουν ο προσωρινός τίτλος να είναι «Mad Max: The Wasteland, τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στο Broken Hill (μία περιοχή της New South Wales) και να ξεκινούν στις αρχές του 2017.

Βέβαια εδώ κυριαρχεί μία αντίφαση: ο ίδιος ο Μίλερ στις μετα-Οσκαρικές συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι πριν ασχοληθεί με ακόμα μία «Mad Max» ταινία θα ήθελε να ολοκληρώσει ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ πρώτα. Επίσης δεν έχουμε κανένα νέο από την πλευρά της Σαρλίζ Θερόν (που είναι το απαραίτητο συστατικό για την ταινία), αλλά και τον Τομ Χάρντι, ο οποίος αγνοούμε αν θα έχει μία θέση στο σενάριο. Αλλά είναι δυνατόν «Mad Max», χωρίς καθόλου... Mad Max;

Περιμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν επιτρέπει στο γιο της να ντύνεται πριγκίπισσα και το Internet παίρνει φωτιά

Mad Max photo 11 607

Διαβάστε ακόμα: