Buzz

Ασπρόμαυρο «Mad Max»; Ναι, παρακαλούμε!

στα 10

Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει η ασπρόμαυρη εκδοχή του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» - σε μία version όπως την οραματίστηκε ο Τζορτζ Μίλερ. Διαβάστε αναλυτικά...

Ασπρόμαυρο «Mad Max»; Ναι, παρακαλούμε!

Πριν από λίγες μέρες έγινε viral ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», το οποίο αποδεικνύει ότι τα γυρίσματα με τους κασκαντέρ και τα εφέ ήταν ήδη εξαιρετικά εντυπωσιακά - δεν πρόκειται για ταινία που αναστήθηκε στο post production.

Δείτε το βίντεο εδώ: Tο «Mad Max: ο Δρόμος της Οργής» χωρίς τα ειδικά εφέ είναι ακόμα συγκλονιστικό

Mad Max black and white 607 2

Και τώρα έχουμε ακόμα πιο συναρπαστικά νέα! Το Home Entertainment της Warner Brothers μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την «Mad Max High Octane Collection» - μία συλλεκτική κασετίνα που θα περιέχει και τις τέσσερις ταινίες του Τζορτζ Μίλερ, μαζί με την ασπρόμαυρη εκδοχή του «Δρόμου της Οργής».

Mad Max black and white 607 3

Αυτή η βερσιόν κυκλοφορούσε για μήνες ως φήμη (ο Μίλερ είχε πει ότι είχε ετοιμάσει μία ασπρόμαυρη εκδοχή για να τη δείξει στον συνθέτη Junkie XL), αλλά να που επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο. Ο Μίλερ υπερασπίζεται αυτή την βερσιόν ως κάτι πιο «αυθεντικό», «ωμό», «πρωτόλειο» και για αυτό «καλύτερο». Για να δούμε!

Η κασσετίνα θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray ($79.99) και σε DVD ($54.97) στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο,τι πρέπει για δώρο σε σινεφίλ φίλους.

Update: Οι πρώτες εικόνες από την ασπρόμαυρη εκδοχή του φιλμ είναι εδώ:


Mad Max black and white 607 1

Διαβάστε περισσότερα: