Buzz

Ο Εϊντριαν Λάιν κάνει καινούρια ταινία. Με τη Νικόλ Κίντμαν. Αυτό είναι hot.

στα 10

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, ο Εϊντριαν Λάιν κινείται σ' αυτά που ξέρει καλύτερα, το ερωτικό πάθος και την εκδίκηση, στο «The Silent Wife».

Ο Εϊντριαν Λάιν κάνει καινούρια ταινία. Με τη Νικόλ Κίντμαν. Αυτό είναι hot.

Ο Εϊντριαν Λάιν, 74 χρόνων πλέον, έχει σκηνοθετήσει μόνο οκτώ ταινίες, αλλά τι ταινίες: ξεκινώντας με τη 18χρονη Τζόντι Φόστερ στο «Foxes» το 1980, συνέχισε, χωρίς κενά, με τα «Flashdance», «9 1/2 Βδομάδες», «Fatal Attraction», «Jacob's Ladder», «Indecent Proposal», «Lolita» και, το 2002, το milf Ευαγγέλιο «Unfaithful». Κι από τότε σιωπή, τουλάχιστον στα κινηματογραφικά πράγματα, γιατί ο Βρετανός δημιουργός συνεχίζει να σκηνοθετεί στο θέατρο. Τώρα, όμως, έχει νέα ταινία στα σκαριά, με θέμα, φυσικά, την ιστορία εκδίκησης μιας αισθησιακής αλλά παραγνωρισμένης γυναίκας. Και το όνομα αυτής, Νικόλ Κίντμαν!

Διαβάστε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν μιλάει για την ερωτική σκηνή που την τραυμάτισε (κυριολεκτικά)

νικόλ κίντμαν 607

Η ταινία λέγεται «The Silent Wife» και βασίζεται στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα της Α.Σ.Α. Χάρισον, σε σενάριο του Μπίλι Ρέι (του «Captain Phillips»). Η ιστορία, ένα οικογενειακό νουάρ μετά φόνου, παρακολουθεί την Τζόντι, μια αφοσιωμένη σύζυγο που, παρά τις συχνές «ερωτικές ατασθαλίες» του άντρα της, εξακολουθεί να υποδύεται ότι είναι πιστή κι ικανοποιημένη από το γάμο της. Οταν, όμως, η Τζόντι έρθει αντιμέτωπη με τη βίαιη πραγματικότητα του ότι ο άντρας της την εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα, δε θα δεχτεί την ήττα της. Κι εκείνο που ξεκινά ως μια τραγική διάλυση ενός γάμου, γρήγορα θα μεταλλαχθεί σ' ένα επικίνδυνο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, με μοιραίο τίμημα. Τώρα το μόνο που μένει, αφού ο Εϊντριαν Λάιν βρήκε τη νέα μούσα του, είναι να βρει κι η Νικόλ Κίντμαν ένα κενό στις αλλεπάλληλες ταινίες που έχει στο πρόγραμμά της!

Διαβάστε και δείτε ακόμη: