Buzz

To «Lustlands» των The Callas - το τέλειο αντίδοτο στον καύσωνα - στην καρδιά του Green Park

στα 10

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Green Park στο Πεδίο του Αρεως, οι Callas παρουσιάζουν το «Lustlands» και παίζουν ζωντανά, κάνοντας τον επερχόμενο μίνι καύσωνα να μοιάζει με υπόσχεση...

To «Lustlands» των The Callas - το τέλειο αντίδοτο στον καύσωνα - στην καρδιά του Green Park

Ο Λάκης και ο Αρης Ιωνάς άρχισαν να φτιάχνουν αυτό που θα ήταν η πρώτη ταινία τους το καλοκαίρι του 2013, κάτω από τον καυτό ήλιο της Θερμησίας, με τ’ αυτιά να βουίζουν από τα αμείλικτα τζιτζίκια. Την έκαναν «in private», που σημαίνει συμπεριλαμβάνοντας στη μυσταγωγική διαδικασία μόνο καμιά διακοσαριά από τους στενότερους φίλους και fans τους. Θέλοντας να κάνουν σινεμά από περιέργεια και αγάπη και για το γούστο. Αυτό που κατέληξαν να έχουν είναι μια μεγάλου μήκους ταινία που εκπλήσσει με την ιδρωμένη κοριτσίστικη ατμόσφαιρά της και το ανατρεπτικά νουάρ ύφος της: ένα φιλμ που δοξάζει το ελληνικό καλοκαίρι, τα σκοτεινά μυστικά και τα πρωτογενή ένστικτα.

Lustlands 607

Απόλυτα ενταγμένο στο σύμπαν των The Callas, ένα κόσμο δηλαδή φτιαγμένο από αιώνια καλοκαίρια και κορίτσια που χορεύουν με τις κιθάρες να κοιτάζουν κόντρα στον ήλιο, το «Lustlands» γεννήθηκε ως πείραμα, προβλήθηκε ως τέτοιο και αποτέλεσε ένα από τα πρόσφατα κινηματογράφικά ντεμπούτα που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Τρία χρόνια μετά και ενώ ανυπομονούμε για τη νεα κινηματογραφική εξόρμηση του Λάκη και του Αρη Ιωνά με το «The Great Eastern» που γυρίστηκε στα Σφαγεία της Υδρας, κλείνουμε ήδη ραντεβού για τη δική μας επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Green Park στο Πεδίον του Αρεως.

Η κάμερα του Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας των The Callas: Στην Υδρα με τον Μεγάλο Ανατολικό, τους Callas και τον Λι Ρανάλντο των Sonic Youth

Lustlands 607

Στις 21.30 - να έχει πέσει το ηλιοβασίλεμα - ξεκινάει η προβολή του «Lustlands» και με το τέλος του οι The Callas θα παίξουν ζωντανά δίνοντας την πιο ηχηρή έναρξη του φετινού καλοκαιριού. Ενα double bill που βλέπεται και ακούγεται δυνατά. Μάθετε περισσότερα για το... λάγνο event στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και κλείστε από τώρα θέση για να μοιραστείτε την εμπειρία.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Σκέψεις, σημειώσεις και βλακείες μας…» Ενας μονόλογος των The Callas, με αφορμή το «Lustlands»



Lustlands 607