Buzz

H «Lucy» της Σκάρλετ Τζοχάνσον τεστάρει το IQ σου!

στα 10

Πόσο παρατηρητικός είσαι; Πόσο κόβει το μυαλό σου; Πόσο τοις εκατό του εγκεφάλού σου χρησιμοποιείς καθημερινά; Η «Lucy» του Λικ Μπεσόν με την Σκάρλετ Τζοχάνσον τεστάρει την ευφυία σου...

H «Lucy» της Σκάρλετ Τζοχάνσον τεστάρει το IQ σου!

O μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το 10% του εγκεφάλού του. Σήμερα εκείνη θα αγγίξει το 100%.

Το παραπάνω tagline του «Lucy» του Λικ Μπεσόν είναι ικανό να σε αγχώσει με τρόπους που δεν είχες ποτέ φανταστεί. Οχι φυσικά τόσο για το γεγονός πως η Σκάρλετ Τζοχάνσον, αργά ή γρήγορα, θα έφτανε να αγγίξει (και εγκεφαλικά) την τελειότητα, αλλά κυρίως για την αλήθεια της επιστημονικής διαπίστωσης που κάνει το ανθρώπινο μυαλό να υπολειτουργεί σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητές του.

Η «Lucy», όμως, ανάμεσα σε όλα όσα καταφέρνει ως σούπερ - γούμαν μέσα σε ένα αυστηρά αντρικό σύμπαν, φρόντισε και γι' αυτό και προ(σ)καλεί όσους θα το τολμήσουν σε ένα τεστ ευφυίας διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Lucy

Μπαίνοντας - με δική σας ευθύνη - στο επίσημο site της «Lucy», οδηγείστε γρήγορα σε ένα τεστ ευφυίας που χρησιμοποιεί κομμάτια από την ταινία του Λικ Μπεσόν, καταιγιστικές σκηνές δράσης και παιχνίδια υψηλής παρατηρητικότητας προκειμένου να εξετάσει το ποσοστό του εγκεφάλου σας που χρησιμεύει πραγματικά. Μην εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν μπορεί πραγματικά να νικήσει τη «Lucy».

Lucy

Η «Lucy» του Λικ Μπεσόν με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον και τον Μόργκαν Φρίμαν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 28 Αυγούστου από την UIP.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: