Buzz

Η Νάταλι Πόρτμαν ολοταχώς στα Οσκαρ στο τρέιλερ του «Lucy in the Sky»

στα 10

Η Νάταλι Πόρτμαν δοκιμάζει την οσκαρική της αντοχή με την αληθινή ιστορία μιας αστροναύτη που έγινε γνωστή για όσα έκανε στη Γη.

Η Νάταλι Πόρτμαν ολοταχώς στα Οσκαρ στο τρέιλερ του «Lucy in the Sky»

Ακόμη μία βιογραφία που φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τον οσκαρικό προορισμό της, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Νόα Χόλεϊ (το μυαλό πίσω από το τηλεοπτικό «Fargo» και το «Legion») αφηγείται την βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία της αστροναύτη Λίζα Νόβακ, η οποία το 2007 συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας απαγωγής της γυναίκας για την οποία την άφησε ο εραστής της.

Με πρωταγωνίστρια τελικά τη Νάταλι Πόρτμαν (αν και αρχικά τον ρόλο περιτριγύριζε η Ρις Γουίδερσπουν), το άλλοτε ονομαζόμενο ως «Pale Blue Dot» θα αποδείξει (ελπίζουμε) ότι το όραμα του Νόα Χόλεϊ ήταν ανέκαθεν προορισμένο για την μεγάλη οθόνη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Νταν Στίβενς (γνωστός στο σύμπαν του Χόλεϊ από το «Legion»), Τζον Χαμ και Ζάζι Μπιτζ.

Το «Lucy in the Sky» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Τορόντο και βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Lucy in the Sky