Buzz

Αντρες, το νου σας! H Σκάρλετ Τζοχάνσον καθαρίζει τα πάντα στην πρώτη σκηνή από το «Lucy» του Λικ Μπεσόν

στα 10

Ξεχάστε το κινηματογραφικό παρελθόν του Λικ Μπεσον. Το παρόν του Γάλλου μεγαλο - παραγωγού/σεναριογράφου/σκηνοθέτη λέγεται «Lucy» και προσφέρει ισχυρές δόσεις Σκάρλετ Τζοχάνσον ακόμη και για τους πιο μυημένους.

Αντρες, το νου σας! H Σκάρλετ Τζοχάνσον καθαρίζει τα πάντα στην πρώτη σκηνή από το «Lucy» του Λικ Μπεσόν

Το «Lucy» του Λικ Μπεσόν δεν μιλάει γαλλικά, αλλά είναι κατά κάποιον τρόπο το γαλλικό ντεμπούτο της Σκάρλετ Τζοχάνσον μετά την μετακόμισή της στο Παρίσι και τον αρραβώνα της με τον ατζέντη Ρομέν Ντοριάκ.

Στο φιλμ η Τζοχάνσον παίζει την ομότιτλη Λούσι, ένα κορίτσι που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών, αλλά μετά από λάθος καταπίνει τα ναρκωτικά που μεταφέρει στο σώμα της και αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις που θα τις χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Μπεσόν, οι δυνάμεις αυτές τις επιτρέπουν να απορροφά αυτόματα κάθε είδους γνώση, να κινεί κινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να μην νιώθει πόνο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Lucy».

2

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έξοδό του στις αμερικάνικες αίθουσες, το «Lucy» του Λικ Μπεσόν προσφέρει στους... ενήλικες θεατές μια πρώτη αποκαλυπτική σκηνή στην οποία η Σκάρλετ Τζοχάνσον καθαρίζει τα πάντα... και συμφέρει.


Περισσότερη Σκάρλετ: