Buzz

Η Lucasfilm βάζει ένα τέλος στις φήμες ψηφιοποίησης της Κάρι Φίσερ

στα 10

Λίγες βδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Κάρι Φίσερ, η Lucasfilm επιβεβαιώνει πως δεν θα ψηφιοποιήσει τη αγαπημένη ηθοποιό στα επερχόμενα επεισόδια του «Πολέμου των Άστρων».

Η Lucasfilm βάζει ένα τέλος στις φήμες ψηφιοποίησης της Κάρι Φίσερ

Αρκετές φήμες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό που ήθελαν την Lucasfilm και την Disney να αναβιώνουν την Κάρι Φίσερ, στον ρόλο της πριγκίπισσας Λέια, με την βοήθεια των ψηφιακών εφέ για τα γυρίσματα του «Επεισοδίου 9» του «Πολέμου των Άστρων», μετά τον ξαφνικό θάνατό της τον περασμένο Δεκέμβρη. Και γι’ αυτό τον λόγο ακούγονταν πως είχαν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις με τους κληρονόμους και τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων της ηθοποιού προκειμένου να εξασφαλίσουν την άδειά τους για να γίνει η ψηφιοποίησή της.

Διαβάστε ακόμη: «Back into space again, my second home». Μια τηλεοπτική συνέντευξη της Κάρι Φίσερ από το 1977

leia2

Με τις φήμες αυτές να οργιάζουν, η Lucasfilm αποφάσισε να βγάλει μια ανακοίνωση και να βάλει έτσι τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας πως δεν έχουν σκοπό να ψηφιοποιήσουν την Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα στα επερχόμενα επεισόδια των «Πολέμων των Άστρων». Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αυτή αναφέρει: «Συνήθως δεν αναφερόμαστε σε εικασίες των φανς και του τύπου, αλλά κυκλοφορεί μια φήμη για την οποία θα θέλαμε να μιλήσουμε. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φανς ότι η Lucasfilm δεν έχει σκοπό να αναβιώσει με την βοήθεια των ψηφιακών εφέ την Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα ή Στρατηγό Λέια Οργκάνα. Η Κάρι Φίσερ ήταν, είναι, και θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας της Lucasfilm. Ήταν η πριγκίπισσά μας, η στρατηγός μας, και κυρίως ήταν η φίλη μας. Ακόμα πενθούμε την απώλειά της. Θα διατηρούμε την μνήμη και την κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω της ως Πριγκίπισσα Λέια ζωντανή, και θα προσπαθούμε πάντα να τιμούμε όλα όσα έχει αφήσει στον Πόλεμο των Άστρων.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Χάρελσον επιβιβάζεται στο spin-off του Star Wars για τον Χαν Σόλο

leia5

Οι φήμες αυτές άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο δυνατές όταν η Lucasfilm ψηφιοποίησε των χαρακτήρα του Πίτερ Κάσινγκ, Μοφ Τάρκιν, στην ταινία «Rogue One: A Star Wars Story», ο οποίος είχε πεθάνει το 1994, προκαλώντας έντονες συζητήσεις. Πάντως έχει επιβεβαιωθεί πως η Κάρι Φίσερ θα εμφανιστεί στο «Επεισόδιο 8», μιας και είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα των σκηνών της, σε σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον, και το οποίο αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2017.

Διαβάστε ακόμη

leia3