Buzz

«Lovelace»: vintage αφίσα και νέες φωτογραφίες

στα 10

Η βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς, με την Αμάντα Σάιφριντ ν’ αναλαμβάνει… πρωτοβουλίες, διοχετεύει νέο υλικό ως μέρος των προκαταρκτικών.

«Lovelace»: vintage αφίσα και νέες φωτογραφίες

Το «Lovelace», βασισμένο στη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς, «The Complete Linda Lovelace», σε σενάριο Γ. Μέριτ Τζόνσον (του τηλεοπτικού «In Treatment») και σκηνοθεσία των Ρομπ Επσταϊν και Τζέφρι Φρίντμαν («Howl», «The Times of Harvey Milk»), δεν έχει ακόμα ημερομηνία εξόδου στην Αμερική, αλλά μας τροφοδοτεί με εικόνες που ανοίγουν την όρεξη.

Η «Λίντα» Αμάντα Σάιφριντ, με τον δυνάστη σύζυγό της, φωτογράφο Τσακ Τρέινορ, που υποδύεται ο Πίτερ Σάρσγκααρντ, φτάνουν στην επίσημη πρεμιέρα του «Το Βαθύ Λαρύγγι» και η Λάβλεϊς παρουσιάζει στη σκηνή. Παράλληλα, η παραγωγή λανσάρει μια teaser αφίσα του «Deep Throat» με ‘70s αισθητική και τον ακαταμάχητο συνδυασμό παιδικής αθωότητας και σεξουαλικής υπόνοιας.

Το «Lovelace» έχει συγκεντρώσει σημαντικούς συμπρωταγωνιστές για την Σάιφριντ: Σάρον Στόουν, Γουες Μπέντλεϊ, Χανκ Αζάρια, Κρις Νοθ, Τζέιμς Φράνκο, Ντέμι Μουρ και Χιου Χέφνερ (οι τρεις τελευταίοι σε cameo εμφανίσεις).

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του «Lovelace» και διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία.