Buzz

Ο Λούις Σι Κέι θέλει να ζωγραφίσετε ό,τι άσεμνο γουστάρετε στην αφίσα της ταινίας του

στα 10

O αγαπημένος μας Λούις Σι Κέι συνυπογράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και παίζει στο «I Love You, Daddy». Κι έχει μία παράκληση σε όσους συναντήσουν την αφίσα της ταινίας στο δρόμο ή το μετρό...

Ο Λούις Σι Κέι θέλει να ζωγραφίσετε ό,τι άσεμνο γουστάρετε στην αφίσα της ταινίας του

Eίχε 16 χρόνια να σκηνοθετήσει κινηματογραφική ταινία, αλλά ο Λούις Σι Κέι επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη με ένα πρότζεκτ που γύριζε με μεγάλη μυστικότητα.

Το «I Love You, Daddy» ακολουθεί την ιστορία του Γκλεν Τόφερ (Λούις Σι Κέι), ενός τηλεοπτικού σεναριογράφου και παραγωγού , ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει τη 17χρονη κόρη του (Κλόι Γκρέις Μόρετζ) από να υποκύψει στη γοητεία ενός ακόλαστου 68χρονου σκηνοθέτη (Τζον Μάλκοβιτς).

Διαβάστε κι αυτό: «Check it»: Ο Λούις Σι Κέι θέλει πολύ να δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ

Ο Λούις Σι Κέι γύρισε την αρκετά καυστική και πικρή κομεντί του σε 35άρι φιλμ, μέσα σ' ένα μήνα (τον Ιούνιο του 2017), ηχογράφησε το σάουντρακ στα Abbey Road Studios του Λονδίνου και χρησιμοποίησε τον μόνιμο συνεργάτη του, διευθυντή φωτογραφίας Πολ Κόσνερ για να πετύχει τον τόνο που ήθελε.

Το «I Love You, Daddy» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο με ανάμικτες κριτικές (όλοι μιλούν για τη γουντιαλενική επιρροή αλλά με ένα κατάμαυρο twist), ενώ θα ανοίξει κανονικά στις αίθουσες στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο (κι ένα μήνα μετά και στο Λος Αντζελες).

Θυμηθείτε κι αυτό: O Λούις Σι Κέι αφιερώνει στους ακτιβιστές του Facebook και του καναπέ!

I love you daddy poster 607

Το πόστερ της ταινίας που επιδεικνύει το all star cast του (από τον Σι Κέι, τον Μάλκοβιτς και την Μόρετζ, μέχρι τον Τσάρλι Ντέι και την Πάμελα Αντλον) κυκλοφόρησε κι ο Λούις είχε κάτι να πει για αυτό:

«Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας μου. Θα ήθελα όταν την πετύχετε στους δρόμους ή το μετρό να σχεδιάσετε ό,τι γουστάρετε, άσεμνα πράγματα και βρισιές πάνω της. Οσα περισσότερα μπορείτε...»

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «I Love You, Daddy»:

Διαβάστε περισσότερα: