Buzz

Η πρώτη εμφάνιση του Λούις Σι Κέι μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι γεγονός

στα 10

Ο Λούις Σι Κέι κάνει αιφνιδιαστική εμφάνιση στο κλαμπ που πήγαινε τα τελευταία 10 χρόνια, και η αντίδραση του κοινού μάλλον τα λέει όλα.

Η πρώτη εμφάνιση του Λούις Σι Κέι μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι γεγονός

Εχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από τότε που ο κωμικός Λούις Σι Κέι κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε γυναίκες. Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και από τότε είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό φαίνεται πως άλλαξε πρόσφατα όταν ο ίδιος έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στο Comedy Cellar της Νέας Υόρκης στις 26 Αυγούστου, όπου έδινε παραστάσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Νόαμ Ντόρμαν, μίλησε στους Times της Νέας Υόρκης για την παράσταση αυτή του Σι Κέι, η οποία κράτησε για 15 περίπου λεπτά και είχε τα «τυπικά» θέματά του, όπως τον ρατσισμό και τα πουρμπουάρ στις σερβιτόρες.

Σύμφωνα με τον Ντόρμαν, όταν εμφανίστηκε ο Σι Κέι στην σκηνή, οι θαμώνες του κλαμπ σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν για ώρα, ενώ ο κωμικός που τον ακολούθησε χαρακτήρισε την στιγμής ως «wow» και είπε πως τα αστεία του ήταν αρκετά καλά και πετυχημένα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούις Σι Κέι θέλει να ζωγραφίσετε ό,τι άσεμνο γουστάρετε στην αφίσα της ταινίας του

louis c k 607

Η παράσταση ήταν ήδη sold out, και κανείς από τους θαμώνες που βρίσκονταν εκεί δεν ήξερε πως θα εμφανίζονταν ο Σι Κέι. Αλλά δεν ήταν όλοι τους χαρούμενοι με το συμβάν. Μάλιστα ένας άντρας έστειλε ένα μέιλ στον Ντόρμαν λέγοντας του πως θα ήθελε να γνώριζε πως ο Σι Κέι θα ήταν μέσα στους κωμικούς που θα έδιναν παράσταση εκείνη τη μέρα για να δει αν θα ερχόταν ή όχι. Ομως ο Ντόρμαν λέει πως η πλειοψηφία των μέιλ που έλαβε ήταν γεμάτα θετικά σχόλια. «Καταλαβαίνω πως κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι μαζί μου, και νοιάζομαι για τους πελάτες μου αρκετά. Κάθε παρατήρηση με διαπερνά σαν μαχαίρι στην καρδιά. Αλλά νοιάζομαι και για να κάνω το σωστό… δεν γίνεται να τιμωρούμε κάποιον για πάντα επειδή έκανε κάτι λάθος.»

Ισως αυτό σημαίνει πως ο Λούις Σι Κέι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Το μόνο που έχουμε να δούμε είναι το αν το κοινό του, και οι συνεργάτες του, θα τον δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες και χειροκροτήματα, όπως έγινε στο Comedy Cellar.

Διαβάστε ακόμη: